06/03/2024 04:46:37

LVIA-suunnittelija teollisuuteen (useita paikkakuntia)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
LVIA-suunnittelija teollisuuteen (useita paikkakuntia)
Hakuaika päättyy:
15.07.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Vantaa, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Kokkola, Kuopio, Oulu

Teollisuuden LVIA-suunnittelun ammattilainen! Haluatko olla mukana parantamassa teollisuusasiakkaidemme tuotantotehokkuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja? Tai auttaa digitaalisilla ratkaisuilla teollisuusasiakasta käyttövarmuuteen ja ennakoivaan kunnossapitoon? Meillä Caverionilla pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden nähdä suunnitteluratkaisujasi tuotannossa ja seurata vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Etsimme nyt Caverionille suunnittelutiimiin kokenutta LVIA-suunnittelijaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteesi voi sijaita esimerkiksi Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kokkolassa, Kuopiossa tai Oulussa.

Tarjolla on tehtävä alan ammattilaiselle, joka haluaa päästä työskentelemään mielenkiintoisten LVIA-suunnittelun tehtävien parissa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu monipuolisesti LVIA-suunnittelutehtäviä teollisissa kohteissa. Suunnittelua tehdään uusiin laitoksiin, sekä vanhojen laitosten saneeraushankkeisiin. Tyypillisiä suunniteltavia kohteita ovat mm. laitosten iv-kanavistot laitteistoineen, sekä jäähdytyksiin liittyvät kokonaisuudet. Kanavistot voivat kuulua myös osaksi laitoksen tuotantoprosessia. Työt tehdään yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa, joten sinun ei tarvitse osata jokaista osa-aluetta itse. Työnkuvaa on mahdollista muokata huomioiden vahvuutesi.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme toisiamme ja tutkimme uusia mahdollisuuksia.

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Soveltuva koulutus esimerkiksi insinööri tai DI, LVI-alalta tai muulta soveltuvalta alalta
  • Työkokemusta yli 5 vuotta LVI-suunnittelutehtävistä teollisuuden ja/tai suurteollisuuden kohteissa
  • 3D-suunnittelukokemusta (esim. MagiCAD)
  • Ratkaisuhenkisyyttä, itseohjautuvuutta ja vuorovaikutustaitoja
  • Asiakaslähtöisyyttä ja innokkuutta uuden oppimiseen
  • Asiallinen suhtautuminen työturvallisuusasioihin

Katsomme eduksesi työkokemuksen teollisuuden eri toimialoita, sekä vankan kokemuksen laitteistojen määrittämisestä ja mitoittamisesta. Eduksesi katsotaan myös sprinklerisuunnitteluosaaminen, sekä kokemus energialaskelmien/-selvitysten tekemisestä.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🏠 Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

🥅 Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🖥️ Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti.

🙌 Sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Toni, Jari tai Kenneth. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 15.7.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin yksikönpäällikkö Tero Lahtinen; +358415381456 (tavoitettavissa arkisin klo 8–16).