05/08/2023 06:27:09

Lukitusasentaja

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Lukitusasentaja
Hakuaika päättyy:
18.06.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vaasa

Caverion Suomi Oy, Vaasa

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin?  Haemme tiimimme vahvistukseksi lukitusasentajaa Vaasaan. Tehtäviisi kuuluu lukitusjärjestelmien projekti-, huolto-, ylläpito- ja asennustehtävät vaihtelevissa asiakaskohteissamme. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme?

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen lukitus- ja turvalaitejärjestelmistä. Erityisen tärkeää meille kuitenkin on, että suhtaudut työhösi oikealla asenteella ja suoritat työt huolellisesti ja luotettavasti.

Toivomme sinulta pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään henkilökohtainen turvallisuusselvitys. Lisäksi sinulla tulee olla B-ajokortti. Työssä tarvitset myös Abloy-valtuuskorttia sekä turvasuojaajakorttia, joiden hankinnassa avustamme sinua.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Herttua p. 040 8437830 tai sähköpostitse jari.herttua@caverion.com.

Hae tehtävää 18.6.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.