03/20/2023 07:26:38

Sähkö/automaatiosuunnittelija projektinjohtotehtäviin

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Sähkö/automaatiosuunnittelija projektinjohtotehtäviin
Hakuaika päättyy:
23.04.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Oulu

Caverion Industria Oy, Oulu

Haettavassa positiossa pääset toimimaan laaja-alaisesti teollisuuden parissa. Työskentelet suunnittelu- ja projektitehtävissä lähellä asiakasrajapintaa. Pääset hyödyntämään urasi varrella kertynyttä osaamistasi ja kokemustasi ja johdat projekteja kokonaisvaltaisesti käyttäen hyväksesi asiantuntijuuttasi toimien asiakasrajapinnassa. Työtehtäviesi pääpaino tulee olemaan projektien läpiviennissä, projektisuunnittelussa sekä asiakkaidemme palvelussa sähkö- ja automaatiosuunnittelutöiden parissa. Selvitystyöt ja käyttöönottotehtävät asiakaskohteissa ovat myös osa työnkuvaasi.

Näin vastaavanlaisessa roolissa työskentelevä Teemu kuvailee työtä ja sen parhaita puolia: 

”Työtehtäviini kuuluu teollisuuden sähkö- ja automaatio kenttäsuunnittelutyöt sisältäen mm. kentällä tehtäviä selvityksiä, sähköpiirien suunnittelua, mitoituksia ja selektiivisyystarkastelua sekä laitteistomäärityksiä. Automaation kenttäsuunnittelutyöt ovat pääasiassa instrumenttipiirien suunnittelua, IO-liityntäsuunnittelua ja kenttäväyläsuunnittelua sekä laitteistomäärityksiä. Näiden lisäksi työhöni kuuluu myös sähkö- ja automaatio kenttäsuunnitteluprojektien pääsuunnittelijan tehtävät, projektinhoito, asennustarkastukset ja valvonnat sekä käyttöönottotehtävät. Työssäni parasta on hyvät työkaverit, työtehtävien monipuolisuus, haastavuus, mahdollisuus uuden oppimiseen sekä asiakkaan ongelmien ratkaisut.”

Odotamme

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on insinöörin koulutus (esim. sähkö- tai automaatiotekniikka tai DI), kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelusta sekä projektien hallinnasta useamman vuoden ajalta. Sinulla on osaamista CAD piirto-ohjelmien käytöstä (mm. Cadmatic, Autocad). Eduksesi katsotaan tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien, verkostolaskentaohjelmistojen osaaminen sekä sähköpätevyydet. Tehtävässäsi suoriutuminen edellyttää myös oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä hallita kokonaisuuksia sekä työskennellä paineen alla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mielekkään työn, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Työcaverimme ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä; meillä viihdytään ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työskentelyolosuhteisiin. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa toimintaamme: https://www.caverion.fi/katalogi/palvelut/teollisuusautomaatio/

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta 23.4.2023 mennessä. Toimithan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jussi Uusitalo, p. 0404851487 tai sähköpostitse jussi.uusitalo@caverion.com.