05/08/2023 10:25:43

Kylmäasentajia pääkaupunkiseudulle

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Kylmäasentajia pääkaupunkiseudulle
Hakuaika päättyy:
30.09.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Vantaa / Pääkaupunkiseutu

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työssä viihtymiseen ja työntekijöiden hyvinvointiin?  Toimintamme laajetessa etsimme kylmäasentajia tiimimme vahvistukseksi Vantaalle / pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi pitävät sisällään kylmälaitteiden asennus-, huolto- ja korjaustöitä vaihtelevissa asiakaskohteissamme teollisuuslaitoksista liikekiinteistöihin. Meillä on rento työyhteisö ja hyvä tekemisen meininki - oletko uusin vahvistuksemme?

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tarjoamme mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi. Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten liikuntaetu, laajat työterveyspalvelut sekä koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Odotamme

Toivomme sinulta löytyvän kylmäasentajan perustutkinnon ja muutaman vuoden työkokemuksen alalta. Katsomme eduksesi yli 3kg kylmäluvat sekä ilmastointijäähdytys- ja CO2-kokemuksen. Viihdyt tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja omaat hyvän tilannetajun vaihtuviin asiakastilanteisiin. Tehtävässä tarvitset ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taidon katsomme eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Huoltopäällikkö Harri Alasuvanto p. 046 922 2811 tai sähköpostitse harri.alasuvanto@caverion.com.

Hae tehtävää 30.9.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.