03/13/2023 13:43:08

Työnjohtaja, teollisuuden kunnossapito, sähkö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnjohtaja, teollisuuden kunnossapito, sähkö
Hakuaika päättyy:
23.04.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Jyväskylä

Caverion Industria Oy, Jyväskylä

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääset sopivasti haastamaan itseäsi?  Haemme nyt sähkö/automaatiotiimiimme työnjohtajaa teollisuuden kunnossapitotoimintaan Jyväskylään.

Tehtäväsi

Tehtävässä toimit yhteistyössä osaavan tuotanto- ja kunnossapito-organisaation kanssa ja näet oman työsi lisäarvon tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden ja kunnossapidon tuottamisena asiakkaallemme. Huolehdit projektien toteutuksesta ja osallistut teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksiin sekä huoltoon.

Tarjoamme

Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Tarjoamme sinulle avaimet ammatilliseen kehittymiseen teollisuuden kunnossapidon toimialalla. Meidät tunnetaan vastuullisena työnantajana ja rakennamme vahvaa yrityskulttuuria luomaan hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Meillä työskentelet osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu mahdollisiin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Odotamme

Etsimältämme henkilöltä löytyy työkokemusta useamman vuoden ajalta teollisuuden sähköautomaatioasennuksista sekä tekninen koulutus (esim. insinööri tai sähköasentaja). Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja vahva työturvallisuusasenteesi on tinkimätön osa ammattitaitoasi. Tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä. Menestymistä tehtävässä edesauttaa oma-aloitteisuus, yhteistyötaidot sekä joustavuus.

Tämän lisäksi eduksesi luetaan:

  • erilaisten instrumenttitöiden ja toimilaitteiden tuntemus
  • käyttöönottomittausten perustuntemus 
  • sähkönjakelulaitteiden ja -järjestelmien tuntemus
  • ATEX-määräysten tuntemus 
  • sitoutumiskyky pitkään työsuhteen 
  • kiinnostus sähkö- ja automaatiokunnossapidon palveluiden kehittämiseen

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Niilo Salokannel, p. 050 4142209 tai sähköpostitse niilo.salokannel@caverion.com

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 23.4.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.