09/19/2023 11:28:33

Assistentti, Hallintopalvelut (määräaikainen)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Assistentti, Hallintopalvelut (määräaikainen)
Hakuaika päättyy:
22.10.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu

Caverion Suomi Oy, Oulu 

Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Oletko kiinnostunut keräämään käytännön kokemusta liiketoiminnan tukitoimista? Etsimme nyt Ouluun hallintopalveluiden assistenttia 37,5h/vko määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2024 loppuun asti. Tehtävä koostuu myyntilaskutuksesta ja muista liiketoimintaa tukevista tehtävistä.

Tarjoamme

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

Toivomme sinulta

Toivomme, että sinulta löytyy alalle soveltuva koulutus; voit olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Onnistumista työssä edesauttaa perushyvät IT-, ja vuorovaikutustaidot sekä työkokemus asiakaspalvelusta. Teet tehtäväsi huolella, tarkasti sekä vastuuntuntoisesti ja olet työotteeltasi oma-aloitteinen. Katsomme eduksi SAP R/3 tuntemuksen, mutta saat koulutuksen järjestelmän käyttöön – ennen kaikkea innokas asenne ratkaisee. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Arja Juutinen p. 0407242135. 

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 22.10.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.