05/30/2024 10:25:20

Rakennuttajakonsultti (2 tehtävää)

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Rakennuttajakonsultti (2 tehtävää)
Hakuaika päättyy:
23.06.2024
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Tiesitkö, että EU:ssa rakennukset kuluttavat 40 prosenttia kaikesta energiasta, ja Suomessa ne tuottavat kolmanneksen kasvihuonekaasupäästöistä? Siksi me Caverionilla sitoudumme luomaan energiaviisasta ja älykästä ympäristöä, jossa voimme kaikki elää paremmin. Haluamme olla ylpeitä siitä, millaisen ympäristön välitämme tuleville sukupolville. Liity siis joukkoomme rakentamaan energiaviisasta tulevaisuutta!

Energiaviisaan ympäristön kehittämisen parissa riittää töitä hyville tyypeille. Etsimmekin nyt rakennuttajakonsultin tehtävään sekä kokenutta konkaria että vastavalmistunutta uraansa aloittelevaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Kokeneemmalle rakennuttajakonsultille tarjolla on täydellinen tehtävä, jossa valitulla henkilöllä on mahdollisuus näyttää ammattitaitonsa koordinoiden myös laajempia ja monimutkaisempia rakennus- ja korjaushankkeita saaden vapauden ja vastuun työnsä toteuttamiseen.

Vastavalmistuneelle / nuoremmalle rakennuttajakonsultille on tarjolla erinomainen mahdollisuus kasvaa vastuulliseen, kokonaisvaltaiseen ja monipuoliseen rooliin erilaisten hankkeiden parissa. Toimit kokeneempien konsulttiemme tukemana siten, että voit omaan tahtiisi ottaa vastuuta erilaisista tehtävistä. Työnkuvasi laajenee ajan myötä, otettuasi eri osa-alueita haltuun. Saat kattavan perehdytyksen.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

 • Asiakkaan tarpeita vastaavan isomman tai pienemmän muutos-, korjaus- tai rakennushankkeen johtaminen saumattomasti alusta loppuun
 • Hankesuunnittelu: suunnittelun ohjaus, tavoitteiden, laajuuden ja budjetin määrittely
 • Kilpailutus: tarjousten analysointi ja asiakkaan tukeminen urakoitsijan valinnassa
 • Projektien etenemisen seuranta budjetin, aikataulun ja laatuvaatimusten osalta – myös työmaavierailut ja valvonta
 • Rakennuttajan edustaminen projektissa
 • Eri sidosryhmien kuten suunnittelijoiden, arkkitehtien ja erilaisten insinöörien koordinointi
 • Riskienhallinta, raportointi ja viestintä
 • Projektien loppuunsaattaminen mm. tarvittavan dokumentaation osalta

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

 • Soveltuva alan koulutus kuten rakennus-, LVI-, tai sähköinsinööri, tai muu teknisen alan korkeakoulu- tai teknikon tutkinto
 • Hallitset kattavia kokonaisuuksia ja kommunikoit taitavasti eri sidosryhmien kanssa sekä suullisesti että kirjallisesti, suomeksi ja englanniksi
 • Kokeneempana rakennuttajakonsulttina odotamme sinulta monipuolista, useamman vuoden alan kokemusta esimerkiksi suunnittelu-, asennus-, projekti- ja/tai työnjohtotehtävistä, tai muuta soveltuvaa työkokemusta. Oleellista on rohkea, jämpti sekä tarkka ote työhön.
 • Vastavalmistuneena / nuorempana rakennuttajakonsulttina oleellista on uuden omaksumiskyky, rakennusalan ymmärrys sekä vuorovaikutustaidot. Voit olla esim. opintojesi loppu puolella, vastavalmistunut tai rakennusalalle korkeakoulusta aikaisemmin valmistunut osaaja ilman toimihenkilökokemusta. Katsomme alan työkokemuksen eduksesi.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

🧐 Mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen ja energiaviisauden erikoisosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.

🏠  Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

✅ Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

🍎 Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

🖥️ Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 23.6., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin rakennuttajakonsultti Jari Pere; jari.pere@caverion.com tai +358447558728.