01/22/2024 11:06:01

Työnjohtajaharjoittelija teollisuuteen, sähkö, kesätyö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Työnjohtajaharjoittelija teollisuuteen, sähkö, kesätyö
Hakuaika päättyy:
29.02.2024
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Rovaniemi

Tule meille kesäcaveriksi

☀ Kesä on täällä taas – pian! Etsimme talven keskellä sähköpuolen työnjohtajaharjoittelija kesäcaveria kesän ajaksi Rovaniemelle.

Tehtävässä huolehdit projektien toteutuksesta ja työturvallisuudesta, yhdessä vakituisten ammattilaistemme kanssa, teollisuuden sähkökunnossapitotoiminnassa. Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita; olitpa sitten opintojesi alkupuolella tai pidemmälle edennyt sähköinsinööri. Arvostamme kokemusta teollisuuden sähköasennuksista. Kesätöitä meillä tehdään toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun, sopimuksen mukaan. Tehtävässä tarvitset ajokorttia; katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden.

Onko sinulla intoa asiakkaan palvelemiseen ja uuden opetteluun, mutta kokemus vielä uupuu? Rekrytoimme kesätöihin sekä opintojen alussa olevia että jo pidemmälle ehtineitä. Voit olla vasta ensimmäistä oman alan kesätyöpaikkaa hakeva tai jo hankkinut kokemusta useammasta. Meille kaikki ovat tervetulleita 💙 

👩🏻‍🤝‍🧑🏼 Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, saat kokemusta käytännön töistä ja vaikutat omalla panoksellasi – opit myös uutta! Saat mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden rakentamisen, kiinteistötekniikan ja teollisuuden osaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä. Meillä et ole yksin - rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta saat aina apua. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi.

Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot tai saatat jopa innostua jatkamaan mahdollisuuden tullen tai vielä palata meille työharjoitteluun tai lopputyötä tekemään — moni on tehnyt niin ja jatkanut meillä hommia myös valmistumisen jälkeen. Osa on jäänytkin sille tielle pidemmäksi aikaa ❤

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Markku Väätäinen p. 0405490495 tai markku.vaatainen@caverion.com.

Laita hakemus tulemaan oheisen linkin kautta 29.2.2024 mennessä. Tutustumme hakemukseesi huolella.

 

Tutustu aiempien kesäcavereiden kokemuksiin

Lisää cavereiden fiiliksiä Caverikirjassa

Seuraa meitä somessa:
Facebook  Instagram  YouTube  LinkedIn  X  TikTok