03/06/2023 06:20:41

Diplomityöntekijä, vesivoima

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Diplomityöntekijä, vesivoima
Hakuaika päättyy:
28.04.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Ii

Työnkuva, tausta ja tavoite

Vesivoimakoneiston käytettävyyden kannalta kriittisiä mekaanisia komponentteja ovat mm. juoksu- ja johtopyörä. Kriittisten komponenttien ennalta-arvaamaton vikaantuminen voi aiheuttaa pitkän keskeytyksen tuotantokoneistolle ja aiheuttaa merkittäviä tuotannon menetyksiä.

Diplomityössä selvitetään tuotannossa jo olevan vesivoimakoneiston juoksupyörän siipien laakerien kulumisen mallintamisen mahdollisuudet ja menetelmät. Työssä määritetään tarvittavat lähtötiedot kulumisen mallintamiseksi. Lähtötietojen määrittelyn jälkeen selvitetään, onko tarvittavat tiedot tällä hetkellä saatavilla. Lopuksi tehdään suunnitelma toimenpiteistä mahdollisesti puuttuvien lähtötietojen saamiseksi sekä siipilaakerien kulumisen mallintamisen toteuttamiseksi.

Työn tavoitteena on muodostaa suunnitelma kulumisen mallintamisen toteuttamiseksi tuotannossa olevalle vesivoimakoneen juoksupyörälle. Mallintamisen avulla halutaan arvioida juoksupyörän siipien laakerien elinkaaren tilaa riittävän luotettavasti pitkällä tähtäimellä.

Caverion työpaikkana

Meillä pääset työskentelemään osana avointa ja ammattitaitoista tiimiä, ja nautit esihenkilösi luottamuksesta. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana; pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.   

Työsopimus, aikataulu ja suorituspaikka

Diplomityö tehdään määräaikaisessa työsuhteessa Caverion Industria Oy:ssa. Työ suoritetaan sopimuksen mukaan 1.4–30.11 välisenä aikana PVO-Vesivoima Oy:n toimistolla Iin Raasakassa. Työn kesto on 6 kk.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Janne Hyyryläinen, 050 566 9347, janne.hyyrylainen@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 28.4.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.