Controller

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Controller
Hakuaika päättyy:
05.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Kehittämään raportointiamme

Haemme aktiivista controlleria vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle, mutta myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia sijaintipaikkoja.

Toimit eri talouden raportointijärjestelmien pääkäyttäjänä sekä osallistut niiden kehittämiseen ja kouluttamiseen. Osallistut raportointiin ja budjetointiin, tuotat analyysejä ja laskelmia liiketoiminnan tarpeisiin. Sinulla on valmiudet ymmärtää projekti- ja palveluliiketoiminnan luonnetta ja lainalaisuuksia. Teet läheistä yhteistyötä liiketoiminnan sekä koko controller-tiimimme kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, hyvät tietotekniset valmiudet ja olet kiinnostunut kehittämään ja tehostamaan prosesseja.  Edellytämme hyvää ymmärrystä kirjanpidon, raportointijärjestelmien sekä kassavirran muodostamasta kokonaisuudesta. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja tarkka. Kykenet itsenäisesti tuottamaan analyysejä ja viestimään asioita eteenpäin niin suomeksi kuin englanniksikin. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja joustavaa asennetta. Sinulla on hyvät taidot Microsoft 365 järjestelmäkokonaisuudessa. SAP ja PowerBI/PowerBI desktop sekä Anaplan -osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja koko ajan kehittyvän tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä asiantuntevassa tiimissä. Meillä on avoin ja kaikkia arvostava ilmapiiri. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Head Of Controlling Satu Ahola, p. 040 519 6029. Eezy Personnel toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa Janne Metsä 0400 909927.

Hae tehtävää viimeistään 5.2.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuaikana.