AV-asentaja, kesätyö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
AV-asentaja, kesätyö
Hakuaika päättyy:
28.02.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Turku

Oletko meidän kesäcaveri? 

Kesällä on kiva chillaa, mutta mikäs se on duuniakaan tehdessä, kun paikka vaan on oikea. Meillä on tarjota sinulle erittäin hyvä, jollei paras paikka aloittaa merkityksellinen työelämä. Lue alta lisää ja hae meille ensi kesäksi töihin! Palkkaamme lähes 200 kesäcaveria ympäri Suomen. 

Caverion Suomi Oy, Turku

Tulisitko keräämään AV-järjestelmien asentamisen käytännön kokemusta hyvään porukkaan, ammattilaisten oppiin ensi kesäksi? Töitä meillä paiskitaan sopimuksen mukaan kesälomakaudella. Rekrytoimme kesätöihin alan opiskelijoita, olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt; opintosi voivat olla esimerkiksi sähköpuolella, tietoliikenteen tai automaation parissa. Tehtävässä on hyötyä harrastuneisuudesta kuva- ja äänentoistolaitteita kohtaan, mutta ennen kaikkea oikeanlainen asenne ratkaisee. Tehtäviisi kuuluvat kuva- ja äänentoistolaitteiden asentaminen esimerkiksi kokoustiloissa ja auditorioissa. Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi Caverionin ammattilaisten opissa.

Jos homma alkoi kiinnostaa, niin tässä lisää siitä, mitä on olla meidän kesäcaveri. Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, opiskelualasi käytännön töihin ja vaikuttamaan omalla panoksellasi. Tämä ei ole yksinäisen suden touhuja: rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta irtoaa aina apua.

Summaten, tätä tarjoamme cavereillemme: 

  • lämpimän ja asiantuntevan työyhteisön 
  • monta tietä mielekkäisiin tehtäviin 
  • vakaan ja vastuullisen työnantajan 
  • yrityksen, joka kehittyy ja kehittää 

Ja jos haluat työskennellä käytännössä hiilineutraalin ja energiaviisaan yhteiskunnan hyväksi, niin Caverion on the paikka olla töissä! Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot, mutta saatat vielä palata meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä — moni muukin on tehnyt niin. Entisistä kesäcavereista on saatu näköhavaintoja meidän työmailla ja toimistolla työn touhussa vielä valmistumisen jälkeenkin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tuomas Riekki 050 3296961 tai tuomas.riekki@caverion.com

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 28.2.2023 mennessä. Arvostamme käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen läpi huolella. Toimithan nopeasti, sillä täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Seuraa meitä somessa: 
Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter TikTok 

Lue kesätöissä Caverion-uransa aloittaneiden projektijohtaja Samun ja automaatioasiantuntija Larin kuulumiset.

Lisää kokemuksia kesäcavereilta: 

Mikael, projektinhoitoharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/mikael-veckman/  
Juuso, tarjouslaskija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/juuso-peltonen/  
Ella, HR-harjoittelija, työhyvinvointi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ella-aaltonen/  
Christina, markkinointiviestintäharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/christina-kaski/  

Edelliskesien kesäcavereiden fiiliksiä löydät myös Instagramista hashtagillä #kesäcaveri sekä Caverikirjastamme