02/24/2023 09:29:20

Assistentti, Hallintopalvelut, kesätyö

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Assistentti, Hallintopalvelut, kesätyö
Hakuaika päättyy:
31.03.2023
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Oulu

Oletko meidän kesäcaveri? 

Kesällä on kiva chillaa, mutta mikäs se on duuniakaan tehdessä, kun paikka vaan on oikea. Meillä on tarjota sinulle erittäin hyvä, jollei paras paikka aloittaa merkityksellinen työelämä. Lue alta lisää ja hae meille ensi kesäksi töihin! Palkkaamme lähes 200 kesäcaveria ympäri Suomen. 

Caverion Suomi Oy, Oulu

Tulisitko keräämään liiketoiminnan tukitoimien käytännön kokemusta ammattilaisten oppiin ensi kesäksi? Kesätöitä meillä paiskitaan sopimuksen mukaan välillä 1.5.-31.8.2023. Rekrytoimme kesätöihin opiskelijoita, olitpa sitten opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt; opintosi voivat olla esimerkiksi liiketalouden parissa. Tehtävä koostuu myyntilaskutuksesta ja muista liiketoimintaa tukevista tehtävistä kiinteistötekniikan johtavassa palveluyhtiössä.

Onnistumista työssä edesauttaa perushyvät IT-, ja vuorovaikutustaidot ja työkokemus asiakaspalvelusta. Tehtäväsi teet huolella, tarkasti sekä vastuuntuntoisesti ja olet työotteeltasi oma-aloitteinen. Katsomme eduksi SAP R/3 tuntemuksen, mutta saat koulutuksen järjestelmän käyttöön – ennen kaikkea asenne ratkaisee.  Sinulla on nyt loistava mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi Caverionin ammattilaisten opissa.

Jos homma alkoi kiinnostaa, niin tässä lisää siitä, mitä on olla meidän kesäcaveri. Meillä pääset osaksi huippuporukkaa, opiskelualasi käytännön töihin ja vaikuttamaan omalla panoksellasi. Tämä ei ole yksinäisen suden touhuja: rinnallasi työskentelee kokeneita cavereita, joilta irtoaa aina apua.

Summaten, tätä tarjoamme cavereillemme: 

  • lämpimän ja asiantuntevan työyhteisön 
  • monta tietä mielekkäisiin tehtäviin 
  • vakaan ja vastuullisen työnantajan 
  • yrityksen, joka kehittyy ja kehittää 

Ja jos haluat työskennellä käytännössä hiilineutraalin ja energiaviisaan yhteiskunnan hyväksi, niin Caverion on the paikka olla töissä! Oltaisko tämä kesä näin? Syksyllä sulla voi olla uudet kuviot, mutta saatat vielä palata meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä — moni muukin on tehnyt niin. Entisistä kesäcavereista on saatu näköhavaintoja meidän työmailla ja toimistolla työn touhussa vielä valmistumisen jälkeenkin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Antti Sääskilahti, 0407127559.

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta 31.3.2023 mennessä. Arvostamme käyttämääsi aikaa ja luemme jokaisen hakemuksen läpi huolella. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

Seuraa meitä somessa: 
Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter TikTok 

Lue kesätöissä Caverion-uransa aloittaneiden projektijohtaja Samun ja automaatioasiantuntija Larin kuulumiset.

Lisää kokemuksia kesäcavereilta: 

Mikael, projektinhoitoharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/mikael-veckman/  
Juuso, tarjouslaskija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/juuso-peltonen/  
Ella, HR-harjoittelija, työhyvinvointi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ella-aaltonen/  
Christina, markkinointiviestintäharjoittelija: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/christina-kaski/  

Edelliskesien kesäcavereiden fiiliksiä löydät myös Instagramista hashtagillä #kesäcaveri sekä Caverikirjastamme