Asiantuntija, asiakastieto

Tietoa työpaikasta
Titteli:
Asiantuntija, asiakastieto
Hakuaika päättyy:
20.02.2023
Tyyppi:
Kokoaikainen
Tyyppi:
Vakituinen
Yritys:
Caverion Suomi Oy
Sijainti:
Vantaa

Caverion Suomi Oy, Tukipalvelut, Vantaa

Haluatko työskennellä mukavan ja toimivan tiimin jäsenenä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka nauttii nopeasti vaihtuvista tilanteista ja vauhdikkaasta työarjesta? Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tehtäväsi

Tässä tehtävässä vastaat Caverionin SAP MasterDatan sekä asiakkaiden huoltokirjojen ylläpitotehtävistä, sekä osallistut MasterDatan hallinnan kehittämiseen osana tiimiä. Teet sujuvasti yhteistyötä asiakkaidemme, Caverionin huoltohenkilöstön ja ulkopuolisten huoltoyhtiöiden kanssa. Työtä tehdään osana tiimiä, mutta tässä tehtävässä viihdyt parhaiten, jos olet tottunut työskentelemään myös itsenäisesti vastaten omasta tekemisestäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja hyvät, nykyaikaiset työkalut, jotta onnistut omassa tehtävässäsi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten oma työterveyspalvelu sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki. Uudet työcaverit kertovatkin, että ”Meillä tuntee olonsa tervetulleeksi!” Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja 

Odotamme

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuva koulutus tai vastaavan työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Sinulla on valmiudet toimia tehokkaasti monissa eri järjestelmissä yhtä aikaa sekä hahmotat taitavasti kokonaisuuksia. Eduksi katsomme SAP-tuntemuksen sekä käyttökokemuksen kiinteistöjen ylläpidon huoltokirja-alustoista. Toivomme, että olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet nokkela ongelmanratkaisua ja priorisointia vaativissa tilanteissa. Pystyt ketterästi hallinnoimaan isojakin kokonaisuuksia ja toimimaan myös paineen alla.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Toimithan pian sillä, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta tiiminvetäjä Minna Korkelainen, minna.korkelainen@caverion.com, p. 040 519 5914.