03/16/2023 09:02:22

3D Suunnitteluinsinöörejä teollisuuteen

Tietoa työpaikasta
Titteli:
3D Suunnitteluinsinöörejä teollisuuteen
Hakuaika päättyy:
23.04.2023
Yritys:
Caverion Industria Oy
Sijainti:
Tampere

Toimintamme laajentuessa, haemme Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -organisaatioomme 3D suunnitteluinsinöörejä Tampereelle, Vantaalle, Raumalle ja Poriin. Asiakasprojekteja on tiedossa niin prosessi-, energia- kuin teknologiateollisuudenkin parissa ja tehtäviä on tarjolla esimerkiksi teollisuuden investoitien ja kunnossapitoprojektien hoitamisessa esi-, perus- ja toteutussuunnitteluvaiheessa.

Tehtäväsi

Tässä roolissa pääset toimimaan aktiivisesti mekaanisten tehdassuunnitteluprojektien parissa hyödyntäen eri 3D-suunnitteluohjelmistoja. Suunnittelutehtävät koostuvat monipuolisesti layout-, laite-, rakennustehtävä,- putkisto,- kannakoinnin ja teräsrakenteiden parissa työskentelystä ja 3D-mallintamisesta. Projektit koostuvat itsenäisistä, pienemmistä osakokonaisuuksien tai isompien, yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa tehtävien suunnitelmien teosta, toteutuksesta ja seurannasta. Käytössäsi ovat nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Työssä pääset kehittymään ja näkemään suunnittelutyön käden jäljen konkreettisesti työkohteissa.

Näin samassa tiimissä työskentelevä Teemu kuvailee työtä ja sen parhaita puolia:

”Aloitin työt laitossuunnittelijana ja alle kahdessa vuodessa toimin jo projekti-insinöörin tehtävissä. Täällä työnantajani mahdollistaa kasvutarinoiden kirjoittamisen ja kehittymisen. Työpäiväni koostuu omatoimisesta ja itsenäisestä työskentelystä. Olen suoraan kontaktissa asiakkaisiin ja toimin asiakasrajapinnassa. Projektinhoito, suunnittelutyö ja raportointi kuuluvat päivittäisiin askareisiin. Projektit hoidan itsenäisesti tai tiimin kesken. Haasteiden tullen tuki on aina lähellä ja tiimimme on valmiina ratkomaan vaikeitakin asioita. Parasta työssäni on suorat asiakaskontaktit, itsenäinen työskentelytapa, asiakaspalaute ja nähdä ”oman käden jälki” toteutuksien jälkeen.”

Mitä toivomme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä omaat soveltuvan insinööri- tai DI- tason koulutuksen ja muutaman vuoden kokemuksen suunnittelutehtävissä/projektityössä teollisuuden projekteissa. Eduksi katsomme kokemuksen ja osaamisen erilaisten 3D-suunnitteluohjelmistojen käytöstä (esim. Vertex G4, 3D Cadmatic, Autodesk Plant 3D) ja standardien tuntemuksen alalta (esim. PSK, painelaitedirektiivi). Omaksut uusia taitoja ketterästi, ja olet yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyinen sekä tartut aktiivisesti työhön eri projekteissa.

Miksi Caverionille?

Tarjolla on paikka teollisuuden erikoisasiantuntijaryhmässä, joka on vahvasti digitalisaation edelläkävijä. Pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden, työmenetelmien sekä tuotantolaisten parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin. 

Suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisessa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä laitat suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. Toimipisteitämme on ympäri Suomea, mikä tuo joustoa muuttuviin elämäntilanteisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä toimipisteiden kesken ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä – tukenasi on ammattitaitoiset kollegat toimipisteelläsi ja ympäri Suomen.

Innostuitko ja haluaisitko porukkaan mukaan?

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 23.4.2023 mennessä. Mikäli haluat kuulla tehtävästä tarkemmin, kysymyksiisi vastaa mielellään aluepäällikkö Tuomas Laihanen, p. 050 312 3919 tai tehdaspuolen tiimipäällikkö Tero Kotilainen, p. 040 821 5487.