Ota uusi suunta - tule Kokkolaan teollisuuden kunnossapitoon

 

Palvelemme asiakkaitamme yhdessä Suomen suurimmista teollisuuskeskittymistä Kokkolassa. Asiakkaitamme ovat mm. Boliden, CABB, Air Liquide, Nordkalk, Woikoski ja Yara Suomi. Tuotamme heille korkealuokkaisia kunnossapidon palveluita ja olemme alueen suurimpia teollisuuden palveluyrityksiä. 

Me Caverionissa teemme asiakkaallemme uudet teollisuuslaitokset älykkäämmiksi ja vastuullisemmiksi - yksi kerrallaan. Asiakkaillamme on omat ilmastotavoitteensa ja tuotantotehokkuuden tavoitteensa, joita me tuemme pitkäjänteisesti ja tehokkaasti korkealuokkaisella kunnossapidon osaamisellamme.

Tule mukaan tähän tärkeään tehtävään!

Haemme Kokkolaan sähkö-automaatioasentajaa, LVI-asentajaa, suunnitteluinsinööriä,
hitsaajia, asentajia ja rakennustyöntekijöitä sekä mekaanisen kunnossapidon työnjohtajaa ja projekti-insinööriä.
Klikkaa alla olevasta linkistä ja tutustu sinun tehtävääsi tarkemmin!

Tulisitko sinä omalla työlläsi varmistamaan, että teollisuuden rattaat pyörivät tehokkaasti, ympäristöystävällisesti ilman päästöjä ja turhia hävikkejä?

 

Mitä odotamme sinulta?

Arvostamme palveluhenkistä asennetta sekä määrätietoista työotetta. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta. Menestyäksesi tehtävässä, sinulta löytyy myös soveltuva koulutus. Tärkeintä kuitenkin on asenne työntekoon ja me perehdytämmekin sinut tehtävään ja tarjoamme myös koulutusta. 

Klikkaa tehtävää, kysy lisää ja jätä hakemuksesi 


Rakennustyöntekijöitä/kirvesmiehiä   Sähköautomaatioasentaja 

Suunnitteluinsinööri       Työnjohtaja        Projekti-insinööri 

Hitsaaja    Hitsaaja-asentaja   LVI-asentaja

Etsitkö luotettavaa työnantajaa, joka pitää huolta työntekijöistään, panostaa koulutukseen ja mahdollistaa ammatillisen urakehityksesi? Haluatko olla mukana vahvassa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään?

Mitä tarjoamme sinulle?


Meillä voit olla ylpeä yhteisestä tekemästämme työstä – mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Vastuullisuudestamme kertoo esimerkiksi voittomme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa. Lisäksi olemme mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa, jossa sitoudumme kehittämään vastuullisen työnantajuuden periaatteita. 

Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä tavallista laajemmat työterveyspalvelut.

Meillä teet töitä parhaiden työcavereiden kanssa ja saat meistä vakaan työnantajan. Samalla kehityt itse huippuammattilaiseksi – koska seura tekee kaltaisekseen. Meillä Caverionissa sinulla on mahdollisuus työskennellä huipputiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule mukaan huippuosaajien joukkoon ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta!

Meillä saat työskennellä itseohjautuvasti ja nauttia nautit esimiehesi luottamuksesta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse työskennellä yksin, vaan sinulla on aina tiiviin työyhteisön tuki takanasi. Meitä caverionilaisia on yhteensä 15 000 ammattilaista, jotka ovat 11 eri maassa ympäri Eurooppaa.

 

Palvelemme teollisuutta vaikuttamalla tehtaan tuotantoprosessin tehokkuuteen, hävikkiin ja päästöihin. Mittaamme, valvomme, huollamme ennakkoon ja modernisoimme asiakkaidemme tuotantolaitoksia niin, että ne toimivat kuten on suunniteltu, jolloin ei synny tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Näin tuemme asiakkaidemme kestävän kehityksen mukaisia tavoitteita. 

Nähdäksesi tämän sisällön meidän pitää pyytää sinua sallimaan markkinointievästeiden käyttö.
Salli markkinointievästeet täällä.
 

Miksi caveriksi?
3479 vastausta suoraan cavereiden suusta.

Vastaus 67/3479

”Caverion on mutkaton työpaikka. Meillä on kiinnostavia asiakkaita ja töitä sekä luotettavia, motivoituneita työtovereita ja hyvä yhdessä tekemisen henki."
- Anne, Vantaa

 

Tutustu myös asiantuntijoidemme kirjoittamiin blogeihin

 
 

Selaa mahdollisten tulevien työcavereidesi uratarinoita