Olisiko tämä juuri sinulle? Suunnittelun, analytiikan ja käyttövarmuuden mestari - tule mukaan meidän tiimiin!

 

Caverionin suunnittelu- ja asiantuntijapalveluissa työskentelee jo lähes 200 suunnittelun ammattilaista ja teollisuuden erikoisasiantuntijaa 11 eri paikkakunnalla. Tarjoamme metsäteollisuudessa, prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla toimiville asiakkaillemme korkealaatuiset suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut niin teollisuuden investointien kuin kunnossapidon tarpeisiin, tuotannon elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Luomme laadukkaita, kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, joilla modernisoidaan asiakkaidemme tuotantolaitoksia ja parannetaan niiden käyttövarmuutta.

Olemme vahva edelläkävijä suomalaisessa teollisuudessa esim. digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa. Kaikki teollisuudelle tarjoamamme ratkaisut helpottavat asiakkaidemme elämää sekä säästävät heidän aikaa ja varoja, esim. ehkäisemällä tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Asiakkaat luottavat meihin ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkunut kymmeniä vuosia.

Vahvasti elinkaareen perustuva liiketoimintamme ei ole erityisen suhdanneherkkää ja palveluillemme on erittäin kova kysyntä. Olemme vahvasti kasvava organisaatio – siksi rakennammekin jälleen uusia yksiköitä Suomeen ja haemme joukkoomme lisää osaajia eri paikkakunnillemme.

Tulisitko sinä meidän caveriksi suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden tiimiin?

Tutustu tarkemmin avoinna oleviin tehtäviin ja hae meille.

  Kunnonvalvonta-
mittaaja,
Vantaa tai Kulloo
   Projekti-insinööri/
mekaaninen suunnittelija,
Vantaa
 

Data analyst,
Vantaa tai Tampere
    Projekti-insinööri/
mekaaninen suunnittelija,
Tampere
 

  Projektipäällikkö 
(mekaaninen),
Tampere
    Tekninen avustaja/ 
dokumentoija,
Tampere

    Käyttövarmuus-   
suunnittelija,
Tampere, Vantaa
tai Jyväskylä
   Sähköautomaatio-
suunnittelija,
Pori tai Rauma

Projekti-insinööri,
Pori tai Rauma
  Sähkösuunnittelija,
Vaasa

Laitos- tai mekaniikka-
suunnittelija, Kuopio
   Tekninen laskija/mekaaninen
suunnittelija, Oulu

Sähkösuunnittelija,
Oulu
  Sähkö-/instrumentointi-
suunnittelija, Kemi

 Laitos- tai mekaniikka-
suunnittelija,
Kemi

 

 

Miksi sinun kannattaa tulla meille?


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin ja näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden ratkaisujen rakentamiseen kenttäolosuhteissa ja pääset näkemään suunnitteluratkaisujasi tuotannossa sekä seuraamaan vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat tärkeitä toimintaamme ohjaavia arvoja

Luomillamme ratkaisuilla olemme vahvasti mukana tukemassa Suomen vihreää siirtymää ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat kestävän kehityksen tavoitteensa. Olemme vakavarainen yhtiö ja liiketoimintamme ei ole suhdanneherkkää. Suunnittelijoita ja asiantuntijoita tarvitaan teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajalle, ja olemmekin tarjonneet uuden työpaikan kymmenille uusille osaajille kuluneen vuoden aikana maailmantilanteesta huolimatta.

Ihmiset ovat toimintamme sydän

Ihmiset ovat toimintamme sydän ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, esimerkkeinä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, Firstbeat-mittauksen sisältävät hyvinvointipolut, kaikille avoimet kuntoremontit sekä tavallista kattavammat työterveyspalvelut.

Mitä odotamme sinulta?

Arvostamme palveluhenkistä asennetta, määrätietoista työotetta ja kokemusta teollisuudesta. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on myös soveltuva tekninen koulutus. Tärkeintä kuitenkin on asenne työntekoon. Me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme myös koulutusta. 

 
 

Tutustu Joonaksen ja Mikan työhön teollisuuden asiantuntijana

 
 

Katso, kuinka hanke voidaan visualisoida

 
 

Tutustu Kennethiin ja muihin cavereihin

Voit tutustua Kennethiin ja muihin cavereihin selaamalla Caverikirjaa.

Tutustu myös asiantuntijoidemme kirjoittamiin blogeihin teollisuuden kunnossapidosta