Sykkiikö sydämesi suunnittelulle? Oletko teollisuuden asiantuntija?

 

Me Teollisuuden caverit kehitämme, suunnittelemme, valvomme ennakkoon ja modernisoimme asiakkaidemme tuotantolaitoksia niin, että ne toimivat kuten on suunniteltu, jolloin ei synny tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä. Palvelemme teollisuutta vaikuttamalla tehtaiden ja tuotantolaitosten prosessin tuotantotehokkuuteen, olemme vahvasti mukana tuomassa lisäarvoa päivittäisessä kunnossapidossa sekä teollisuusasiakkaidemme elinkaarihankkeiden asiantuntijaorganisaationa.

Tulisitko mukaan teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluihin?
Haemme nyt useita teollisuuden ammattilaisia eri puolille Suomea.

IoT-asiantuntija, Tampere  Projekti-insinööri, Oulu  Laitossuunnittelija, Tampere

Sovellussuunnittelija, Kemi/Oulu  Tekninen avustaja, Äänekoski  Laitossuunnittelija, Kuopio

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija, Joutseno  Projekti-insinööri, Kemi

Automaatiosuunnittelija, Oulu  Laitossuunnittelija, Rauma  Sähkö- ja automaatioharjoittelija, Tampere 

Sovellussuunnittelija, Vantaa/Tampere  Laitossuunnittelija, Äänekoski 

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija, Äänekoski  Tiiminvetäjä/projektipäällikkö, Kuopio 

Laitossuunnittelija, Oulu/Rovaniemi  Sähkösuunnittelija, Oulu/Rovaniemi 

Käyttövarmuussuunnittelija, Tampere/Jyväskylä  Järjestelmäasiantuntija/projektipäällikkö, Vantaa

Sähkö- ja automaatiosuunnittelija, Rauma

 

Etsitkö luotettavaa työnantajaa, joka pitää huolta työntekijöistään, panostaa koulutukseen ja tekee mahdolliseksi ammatillisen urakehityksesi? Haluatko olla mukana vahvassa yrityksessä, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään?

Mitä tarjoamme sinulle?


Meillä voit olla ylpeä yhteisestä tekemästämme työstä – mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Vastuullisuudestamme kertoo esimerkiksi voittomme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa. Lisäksi olemme mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa, jossa sitoudumme kehittämään vastuullisen työnantajuuden periaatteita. 

Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä tavallista laajemmat työterveyspalvelut.

Meillä teet töitä parhaiden työcavereiden kanssa ja saat meistä vakaan työnantajan. Samalla kehityt itse huippuammattilaiseksi – koska seura tekee kaltaisekseen. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huipputiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa.

Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta!

Meillä saat työskennellä innovatiivisessa joukossa. Suomessa meitä on noin 5 000 caveria, mutta yhteensä meitä on 16 000 ammattilaista, jotka ovat 11 eri maassa ympäri Eurooppaa.

Mitä odotamme sinulta?

Arvostamme palveluhenkistä asennetta, määrätietoista työotetta ja kokemusta teollisuudesta. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja sinulla on halu kehittyä ja oppia uutta. Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on myös soveltuva tekninen koulutus. Tärkeintä kuitenkin on asenne työntekoon ja me perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme myös koulutusta. 

 

 

Mikä Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut?

Maaliskuun alussa Caverion Teollisuudessa aloitti oma Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintaryhmä. Olemme innovatiivinen ja asioita kehittävä organisaatio. Innovatiivisesta otteestamme kertoo myös Laatukeskuksen myöntämä Innovation Awards -palkinto. Haluamme kehittää monipuolisilla ratkaisuillamme teollisuuden prosesseja entistä parempaan tehokkuuteen.

Vastaamme useiden teollisuusasiakkaidemme suunnittelupalveluista metsäteollisuuden lisäksi myös prosessiteollisuudessa ja energiasektorilla. Tarjoamme palveluitamme myös kansainvälisesti ja ennakoivaan kunnossapitoon räätälöidyt digitaaliset ratkaisumme eivät tunne valtakunnan rajoja.

Tarjoamme teollisuuden asiakkaille korkealaatuiset suunnittelupalvelut investointien valmistelusta aina toteutukseen saakka. Toteutamme sähkö- ja automaatiouusintaprojektit uusimmalla teknologialla ja korkealla automaation käyttöasteella. Digitaalisilla ratkaisuilla parannamme tuotantotehokkuutta asiakastarpeisiin räätälöidyillä sovelluksilla sekä käyttövarmuuden konsulttipalveluilla. Varmistamme tuotantolaitosten turvallisuuden sekä painelaite- ja konedirektiivien vaatimusten mukaisuuden.

Meitä on jo noin 150 suunnittelijaa ja teollisuuden asiantuntijaa 11 paikkakunnalla Suomessa. Vahvistamme suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden tiimiä, joten hae nyt mukaan tähän huipputiimiin.

 
 

Tutustu myös asiantuntijoidemme kirjoittamiin blogeihin teollisuuden kunnossapidosta

 
 

Selaa mahdollisten tulevien työcavereidesi uratarinoita