Tule töihin uuden sukupolven sahalle!

 

Metsä Fibre rakentaa Raumalle maailman moderneimman sahan, jonka tuotanto käynnistyy vuoden 2022 kolmannen neljänneksen aikana. Rakennettava saha on kaikkien aikojen suurin sahainvestointi Suomessa, ja teknologioiltaan sekä tehokkuudeltaan saha tulee olemaan edelläkävijä maailmassa. Esimerkiksi konenäön hyödyntäminen sahaprosessin eri vaiheissa on merkittävä uudistus, eikä vastaavaa teknologiaa ole vielä käytössä sahateollisuudessa muualla.

Botnia Mill Service huolehtii sahan kunnossapitotoiminnasta, jossa hyödynnetään alan uusinta teknologiaa ja toimintamalleja asiakkaan tuotantotehokkuuden kehittämiseksi.

Tulisitko sinä mukaan varmistamaan sahan kunnossapitoa ja käyttövarmuutta?
Haemme nyt useita teollisuuden ammattilaisia mukaan uuden sahan organisaatioon jo projektivaiheessa!

Kunnossapitopäällikkö   Järjestelmäasiantuntija   

Kaksi käyttövarmuussuunnittelijaa 

Sähkö- ja automaatioasentajia    Kunnossapitoasentajia

 

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Uuden sukupolven sahalla saat mahdollisuuden hyödyntää uusinta teknologiaa ja työskentelytapoja – tarjolla on siis ainutlaatuinen tilaisuus! Meillä pääset myös tekemään töitä alan huippuammattilaisten kanssa ja samalla omakin ammattitaitosi kasvaa.

Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä tavallista laajemmat työterveyspalvelut.

Panostamme koulutukseen sekä osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme monipuolisia urapolkumahdollisuuksia. Tutustu Caverikirjassamme esimerkiksi trainee-ohjelman kautta Rauman yksikönpäälliköksi ponnistaneen Samin sekä kehitysjohtajamme Mikon uratarinoihin. Ennen tehtaan käynnistymistä tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä syventämään osaamistasi tulevia työtehtäviä silmällä pitäen (esim. koneasennuksen ja kunnnossapidon ammatti-/erikoisammattitutkinnon tai tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon kautta).

Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellistä työstä – pidämme teollisuuden rattaat pyörimässä myös näinä poikkeuksellisina aikoina! 

Liity osaksi joukkuettamme vakaaseen metsäteollisuuden prosessien kunnossapito- ja suunnitteluyhtiöön, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat osa jokapäiväistä arkea!

 

Mitä odotamme sinulta?

Arvostamme palveluhenkistä asennetta, teknistä koulutustaustaa sekä kokemusta sahateollisuuden laitteista ja SAP-kunnossapitojärjestelmästä. Tartut tehtäviin oma-aloitteisesti, pidät teknisten haasteiden ratkomisesta ja sinulla on halua kehittyä sekä oppia uutta. Lisäksi pidämme tärkeänä hyviä ongelmanratkaisutaitoja, sitoutuneisuutta sekä aktiivista otetta työturvallisuuden kehittämiseen.

 

 

Botnia Mill Service on metsäteollisuuden palveluyhtiö

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuusdivisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon.

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua.
Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä.

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee 360 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Lue lisää Botnia Mill Servicen toiminnasta ja palveluista

kartonkia tehdashihnalla
 

Tutustu myös asiantuntijoidemme kirjoittamiin blogeihin teollisuuden kunnossapidosta

 
 

Selaa mahdollisten tulevien työcavereidesi uratarinoita