Kylmäalan osaajaksi Caverionille - hae meille töihin!

 

Haetko sinä uusia tuulia urallesi?

- Voisiko kenties kylmäala kiinnostaa?

Haemme nyt kylmäalan osaajia niin asennus- kuin asiantuntijarooleihin työpaikkoihin ympäri Suomen. Lähetä meille avoin hakemus ja ehkä juuri sinä olet uusi työcaverimme!

Lähetä avoin hakemus kylmäasentajan rooleihin tai  Lähetä avoin hakemus kylmän asiantuntija rooleihin

 

Psst! Oletko työtön työhakija ja sinua kiinnostaisi ura kylmäalalla? Sitten kylmäalan rekrykoulutus voisi olla juuris se sinun juttusi! 

Lue lisää täältä

 

Miltä kuulostaisi ura Caverionilla?

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Haluamme myös tulevaisuudessa olla alamme uudistaja ja edelläkävijä. Meillä pääset todella vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Caverionilla pääset tekemään muutosta yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. 

Eikä meillä tarvitse paiskia hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). Tiesitkö, että koko yrityksessä työurat ovat tyypillisesti yli 10 vuotta? Meillä teet töitä parhaiden työcavereiden kanssa ja saat meistä vakaan työnantajan. Samalla kehityt itse huippuammattilaiseksi – koska seura tekee kaltaisekseen.

Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Tavoitteenamme on 0 tapaturmaa ja siksi panostammekin ennaltaehkäisevään turvallisuustyöhön. 

Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta kiinteistö kerrallaan!

 

Oletko jo kylmäalan ammattilainen ja haet uusia haasteita?

Tutustu myös avoimiin vakituisiin työpaikkoihiimme ympäri Suomen:

Eikö mikään yllä olevista napannut? Jätä meille avoin hakemus niin löydämme ehkä sinun puolestasi sinulle sopivan paikan työcavereidemme joukosta. 

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS TÄSTÄ

Psst. Kurkkaa videolta kylmäasentajan arkeen työcaverimme Harrin johdolla!

Nähdäksesi tämän sisällön meidän pitää pyytää sinua sallimaan markkinointievästeiden käyttö.
Salli markkinointievästeet täällä.
 

Olisiko sinusta kylmäalan ammattilaiseksi? - Hae mukaan TE-palveluiden kylmäasentajan RekryKoulutukseen!

Valmiita kylmäosaajia on tällä hetkellä vaikea löytää. Kylmäalalla tullaan tarvitsemaan useita tuhansia uusia kylmäasentajia tulevina vuosina, sillä globaalit megatrendit vaikuttavat suuresti energia- ja kylmäalaan. RekryKoulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia kylmäasentajia alalle ja tarjota opiskelijoille mahdollisuus työllistyä Caverionille ja hakeutua kylmäpätevyyden edellyttämään tutkintoon.

Kylmäasentajan työtehtävät ovat erittäin monipuolisia. Ne sisältävät muun muassa sähkötekniikkaa, automaatio- ja LVI-tekniikkaa, tietotekniikkaa, esineiden internettiin liittyvää osaamista, etäyhteyksien asentamista, rakentamista ja nikkarointia, ongelmanratkaisua, uudisasennuksia sekä olemassa olevan huoltoa ja korjausta. Sitä paitsi kylmää on kaikkialla, kuten ruokakaupoissa, terminaaleissa, ravintoloissa, elintarvike- ja prosessiteollisuuslaitoksissa sekä jäähalleissa, toimistokiinteistöissä ja datakeskuksissa. Muutamia tässä nyt mainitaksemme.

Koulutus järjestetään 16.3. -1.7.2022. Lue lisää koulutuksen sisällöstä alta.

Kiinnostuitko?
HAE MUKAAN KOULUTUKSEEN

 

Haemme tulevaisuuden osaajia kylmäalan koulutukseen ympäri Suomen
Rovaniemeltä Vantaalle ja Pietarsaaresta Joensuuhun

Haemme innostuneita ja motivoituneita opiskelijoita työskentelevään seuraaville paikkakunnille:

 

Koulutuksen sisältö

Kylmätekniikan teoriakoulutus Taitotalon ammatillisen kouluttajan toimesta 35 pv ajan.

Kylmätekniikan tarpeellisuus
Kylmäjärjestelmät erilaisissa kohteissa
Kylmäjärjestelmien perusrakenteet
Kylmäkomponentit/putkistot/kylmäaineet ja niiden käsitteleminen
Kylmäprosessi ja termodynamiikan perusteet
Työturvallisuus kylmätekniikassa
Työssäoppiminen tapahtuu Caverionin kokeneiden kylmäasentajien tukemana vaihtelevissa asiakkuuksissa ja huoltokohteissa eri puolilla Suomea 40 pv ajan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

HAE MUKAAN KOULUTUKSEEN

Kylmäalan osaaja
 

Kuka voi hakea RekryKoulutukseen?

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen. Jokin teknisen alan peruskoulutus tai soveltuva työkokemus ja/tai osaaminen esimerkiksi harrastusten kautta ovat erittäin tärkeitä koulutuksen onnistuneen suorittamisen kannalta. Kylmäasentajan työssä B-ajokortti on välttämättömyys.
Huomioithan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä voivat olla esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Missä ja miten koulutus järjestetään?

Opetus järjestetään Taitotalolla Helsingissä (00380) sekä verkko-opiskeluympäristö Taitoforumilla. Teoriaopiskelusta noin 70 % on verkossa opiskelua. 

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, joka sisältää lähiopetusta (alustukset, luennot, harjoitukset ja oppimistehtävät), itseopiskelua ja työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 8.00–15.00. Työssäoppiminen tapahtuu Caverionin tarjoamissa työtehtävissä arkisin klo 7.30–16.00. 

Kuinka haen koulutukseen?

Hakeminen tapahtuu oman työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 703748. Voit ilmoittaa hakulomakkeella toivomuksen mille paikkakunnalle/paikkakunnille olisit halukas työllistymään koulutuksen jälkeen. Haku koulutukseen päättyy 11.2.2022. Haastatteluihin valitaan 40 opiskelijaa ja koulutukseen voidaan valita 20 opiskelijaa.

HAKEMAAN PÄÄSET TÄSTÄ

 

Lisätietoja RekryKoulutuksesta antaa

Caverion Suomi 
Jonni Moislahti
p. 040 180 6221
jonni.moislahti@caverion.com

Taitotalo
Harri Fränti
p. 0500 884 455
harri.franti@taitotalo.fi

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat työlinjan koulutusneuvonnasta numerosta 0295 020 702 klo 9.00–16.15 välisenä aikana sekä koulutusneuvonnan Facebook-sivulta: www.facebook.com/koulutusneuvonta.

 

Miksi caveriksi?
3479 vastausta suoraan cavereiden suusta.

Vastaus 115/3478
"Ihmisten hyvinvoinnin parantaminen teknisillä ratkaisuilla, ongelmien ratkominen ja niiden kautta onnistumisen kokemusten kokeminen.”

- Ville, huoltoasentaja

 
Kylmäalan palvelut

Kokonaisvaltaisia kylmätekniikan ratkaisuja ympäri Suomen aina asennuksesta ja urakoinnista huoltoon ja ylläpitoon

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kylmätekniikan ratkaisuja, kuten kylmäjärjestelmien ja kylmätilojen toteuttaminen, jäähdytysautomaatioratkaisut, kylmäteknisten järjestelmien ja kylmälaitteiden ylläpito ja vikakorjaukset. Palvelukokonaisuuteemme sisältyy myös kylmäjärjestelmien suunnittelu ja mitoitus.

Lisäksi palveluverkostomme vastaa jäähdytysjärjestelmistä koko niiden elinkaaren ajan aina asennuksesta ylläpitoon. Huolehdimme viranomaisvelvoitteiden täyttämisestä, vuototarkastuksista ja vuosihuolloista sekä ympäristövaatimusten noudattamisesta.

Lue lisää

 
 

Lue mitä asiakkaamme kertovat

 
 

Tutustu myös asiantuntijoidemme kirjoittamiin blogeihin