Rekry: Kiinteistöjohtaminen - monipuolisia avoimia työpaikkoja Caverionilla

 

Kuulitko kiinteistön kutsun, ja vastasit kyllä?

Hieno juttu, meidän kiinteistöjohtamisen tiimissämme on tilaa uusille ammattilaisille. Tässä tehotiimissä pääset kääntämään asiakkaidemme toiveet käytännön toimenpiteiksi ja luomaan heidän kiinteistöjensä käyttäjille terveellisiä ja turvallisia tiloja, joissa on hyvä olla ja työskennellä.

Meillä pääset jättämään kädenjälkesi valtakunnallisesti merkittävään kiinteistökantaan. Saat olla mukana muuttamassa suomalaisia kiinteistöjä älykkäämmiksi ja kestävämmiksi – kaiken lisäksi alan mukavimmassa tiimissä.

Kiinteistöjen kutsuun vastaat parhaiten täyttämällä hakemuksen kiinteistöjohtamisen tiimiimme. Tutustu tehtäviin tarkemmin ja hae jo tänään!

LUE LISÄÄ TEHTÄVISTÄ JA HAE MEILLE

 

Olisitko sinä uusi työcaverimme? 

Videolla pääset tutustumaan kenties tulevaan tiimiisi eli kiinteistöjohtamisen parissa työskenteleviin cavereihin. Mitkä ovat heidän mielestään työn parhaita puolia? Entä minkälaista työcaveria he etsivät tiimiinsä? Videon katsomalla selvität, oletko sinä porukan puuttuva palanen!

Nähdäksesi tämän sisällön meidän pitää pyytää sinua sallimaan markkinointievästeiden käyttö.
Salli markkinointievästeet täällä.
 

Hae meille...

 
Kiinteistömanageriksi Kiinteistömanagerina varmistat, että palveluntuottajat  toimivat  kiinteistön…

Kiinteistömanageriksi

Kiinteistömanagerina varmistat, että palveluntuottajat toimivat kiinteistön omistajan asettamien tavoitteiden mukaisesti. Kommunikoit kiinteistön käyttäjien tai vuokralaisten kanssa arjen asioista ja varmistat että tehtävät hoituvat ajallaan ja laadukkaasti. 

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA

Energia-asiantuntijaksi Energia-asiantuntijana  hoidat  itsenäisesti  omaan kiinteistösalkkuusi…

Energia-asiantuntijaksi

Energia-asiantuntijana hoidat itsenäisesti omaan kiinteistösalkkuusi kuuluvien kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämistä tai olet osana kiinteistöistä vastaavaa energia-asiantuntijoiden tiimiä.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA

 
Projektipäälliköksi Projektipäällikkönä o let  veto vastuussa  monipuolisista ja vaihtuvista…

Projektipäälliköksi

Projektipäällikkönä olet vetovastuussa monipuolisista ja vaihtuvista projekteista, joita toteutetaan pääasiassa asiakkaidemme käytössä olevissa kiinteistöissä.  Suunnittelet myös projektin läpiviennin ja aikataulutat, kommunikoit ja valvot projektien menestyksekästä toteutusta.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA

tai jätä avoin hakemus Tunnetko paloa kiinteistö jen toiminnan kehittämistä  kohtaa n ,  mutta juuri…

tai jätä avoin hakemus

Tunnetko paloa kiinteistöjen toiminnan kehittämistä kohtaanmutta juuri nyt listaamamme avoimet olevat työpaikat eivät ihan kohtaa osaamisesi kanssa? Ehkäpä huippuosaajana haluaisit olla muokkaamassa koko kiinteistöjohtamisen tulevaisuutta? Älä huoli, sillä tiimissämme on kyllä tilaa monenlaisille ammattilaisille – esimerkiksi kehitys-, myynti- ja asiakasvastuurooleihin.

LUE LISÄÄ JA JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

 

Kurkkaa myös muut avoimet työpaikat
kiinteistöjohtamisen parissa

Tuotannonohjaus assistentti, Vantaa Talotekniikan asiantuntija, Vantaa  | Kiinteistöjen etähallinnan asiantuntija, Vantaa

Ja jos mikään näistä ei räjäyttänyt tajuntaa, niin... 👇

TSEKKAA TÄSTÄ MEIDÄN
KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT

Miksi kiinteistöjohtamisen asiantuntijaksi Caverionille?

Meillä saat aikaan todellisia muutoksia pelkän puheen sijaan. Olemme toteuttaneet hienoja onnistumisia asiakkaillemme: avullamme esimerkiksi Veho pudotti energiankäytön hiilidioksidipäästöjään kolmessa vuodessa 30 miljoonaa ajokilometriä vastaavan määrän ja saavutti vuodelle 2025 asettamansa energiatehokkuustavoitteet jo vuonna 2018.

Nyt sinä voit päästä osaksi seuraavaa muutostarinaa.

 
 

Miksi caveriksi?
3479 vastausta suoraan cavereiden suusta.

Vastaus 314/3478
"Yhteistyö! Jatkuva ja proaktiivinen keskustelu asiakkaiden kanssa ja niiden toiminnan ymmärtäminen”

- Vesa, tekninen manageri

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset todella vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. Ja meillä on siitä näyttöjä: esimerkiksi asiakkaamme Keva saavutti ympäristöstrategiansa tavoitteet kaksi vuotta etuajassa avullammeCaverionilla pääset tekemään muutosta yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. 

Kehtaamme hieman paukutella henkseleitämme ja sanoa, että tätä laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa.

Meillä ei tarvitse paiskia hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). Kenties näistä syistä kiinteistöjohtamisen tiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa. Tiesitkö, että koko yrityksessä työurat ovat tyypillisesti yli 10 vuotta?

Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä tavallista laajemmat työterveyspalvelut.

Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta kiinteistö kerrallaan!

 
Kiinteistöjohtamisen asiantuntija

Kiinteistöjohtaminen parantaa kiinteistön käyttäjäkokemusta, vastuullisuutta ja arvoa

Olemme toimineet kiinteistöjohtamisen parissa yli 20 vuotta. Tälläkin hetkellä hallinnoimme 1 100 erilaisen kiinteistön päivittäistä toimintaa. Mukana on niin toimistoja, kauppakeskuksia, logistiikkakeskuksia, data centereitä, kuin kouluja, uima- ja jäähalleja. Johdettavia neliöitä kertyy 4 miljoonan neliömetrin verran. Noin 150 asiantuntijaamme huolehtivat kiinteistöjen johtamisesta 140 paikkakunnalla ympäri Suomea. 

Lue lisää

 
Energianhinta nousee – näillä toimilla turha kulutus kuriin Energia- ja ympäristöpalveluiden…

Energianhinta nousee – näillä toimilla turha kulutus kuriin

Energia- ja ympäristöpalveluiden päällikkö Lauri Niskakangas kirjoitti juuri energiatehokkuudesta blogikirjoituksen Talouselämää blogiin. Uskotko sinäkin Laurin sanoihin energiatehokkuusinvestoinnista ja haluat työlläsi vaikuttaa energiatehokkuuden tuottamiseen? Silloin voit olla Laurin tiimin puuttuva palainen.
 
Lue koko blogikirjoitus

 

Tutustu myös muiden asiantuntijoidemme kirjoittamiin blogeihin

 
 

Lue mitä asiakkaamme kertovat