Rekry: Rakennusautomaatio - monipuolisia avoimia työpaikkoja Caverionilla

 

Hei sinä kokenut rakennusautomaation konkari
- tai tulevaisuuden huippuammattilainen

Oletko koskaan miettinyt, että työ rakennusautomaation parissa voisi olla vieläkin palkitsevampaa?
Jos olet, niin kuulehan: meillä Caverionilla riittää hommia ja hyvää meininkiä. Tässä porukassa pääset työskentelemään vaihtelevissa projekteissa ja asiakkuuksissa – päivittäistavarakaupoista jäähallien kautta toimistokiinteistöihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Nykyiset automaatioasiantuntijamme ovat kommentoineetkin, että yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Ei sinänsä ihme, sillä asennamme ja huollamme automaatioratkaisuja valtavaan määrään toinen toistaan kiinnostavampia kiinteistöjä.

Nyt etsimme rakennusautomaatiosta innostuneita varmistamaan asiakkaidemme ja kiinteistöjen käyttäjien tyytyväisyys sekä kiinteistöjen ympäristöystävällisempi toiminta.

Tulisitko sinä meille kiinteistötekniikan osaajaksi loistavaan caveriporukkaan?
Tutustu tarkemmin tehtäviin ja hae meille jo tänään!

LUE LISÄÄ TEHTÄVISTÄ JA HAE MEILLE


Ps. Lisätietoja tästä rekrystä voit kysyä: automaatiorekry@caverion.com

 

Olisitko sinä uusi työcaverimme? 

Tutustu videossa automaation parissa työskenteleviin työcavereihimme ja heidän pohdintoihin liityen työn parhaisiin puoliin. He myös paljastavat minkälaista työcaveria he etsivät heidän tiiminsä. Osutko sinä heidän kriteereihinsä?

Nähdäksesi tämän sisällön meidän pitää pyytää sinua sallimaan markkinointievästeiden käyttö.
Salli markkinointievästeet täällä.
 

Hae meille...

 
Automaatioasentajaksi

Automaatioasentajaksi

Automaatioasentajana työskentelet joko palvelu- tai projektitoiminnassamme ja asennat, suunnittelet sekä toteutat järjestelmien asennus- ja huoltotoimenpiteitä asiakkaidemme kiinteistöissäTyö vaatii napakkaa aikataulutusta ja ripeää työotetta.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA

Huoltopäälliköksi

Huoltopäälliköksi

Huoltopäällikkönä työpäiväsi aikana mm. suunnittelet, priorisoit, aikataulutat ja hallitset huoltotoimintaa asiakkaidemme kiinteistöissä sekä vastaat tiimisi tuottamasta tuloksesta. Päälliköinnilläsi pidät huolen, että työt hoituvat sovitun aikataulun sekä laatu- ja palvelutason mukaan. 

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA

Projektinhoitajaksi

Projektinhoitajaksi

Projektinhoitajana käärit epäröimättä hihasi asennus- ja huoltotöissä, mutta myös projektinhallinnan langat pysyvät käsissäsi ja pystyt vetämään pienemmät automaatioprojektit onnistuneesti läpi.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA

 
Projektipäälliköksi

Projektipäälliköksi

Projektipäällikkönä olet ruorissa pienissä tai keskisuurissa projekteissa. Ohjaat projektin kohti sovittuja tavoitteita ja varmistat projektin katteen. Seuraat työn etenemistä ja valmistumisastetta.

LUE LISÄÄ JA HAE PAIKKAA

tai jätä avoin hakemus

tai jätä avoin hakemus

Mikäli tällä hetkellä avoimet roolit ovat neliönmuotoisia, mutta sinä olet kolmio, älä huoli. Meidän talossamme on tilaa kaikentaitoisille rakennusautomaation osaajille. Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme esimerkiksi automaation johtotehtävien, suunnittelun ja ohjelmoinnin ammattilaisia.

LUE LISÄÄ JA JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

 
 

Ja jos mikään näistä ei räjäyttänyt tajuntaa, niin... 👇

TSEKKAA TÄSTÄ MEIDÄN KAIKKI
AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Miksi rakennusautomaation asiantuntijaksi meille?

Kehtaamme paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muaalta muuten löydy! Meillä ei tarvitse paiskia hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). Kenties näistä syistä rakennusautomaatiotiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa.

Käytämme modernia rakennusautomaatioteknologiaa, jonka päälle rakennetaan tulevaisuuden älykaupunkien ratkaisut. Pääset työskentelemään alamme edistyksellisimpien teknologioiden parissa.

Tutustu meidän
automaatioratkaisuihin ja -palveluihin

 
Huoltopäällikkö ja asentajat hymyilevät ja keskustelevat keskenään

Mitä tarjoamme sinulle?

Käytämme modernia rakennusautomaatioteknologiaa, jonka päälle rakennetaan tulevaisuuden älykaupunkien ratkaisut. Pääset työskentelemään alamme edistyksellisimpien teknologioiden parissa. Kehtaamme myös paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Meillä ei tarvitse paiskoa hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria).

Meillä voit olla ylpeä yhteisestä tekemästämme työstä – mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantaja, olemme mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa, jossa sitoudumme kehittämään vastuullisen työnantajuuden periaatteita. 

Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin - tiesitkö esimerkiksi, että meillä työurat ovat tyypillisesti yli 10 vuotta? Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä tavallista laajemmat työterveyspalvelut.

Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta kiinteistö kerrallaan!

 

Miksi caveriksi?
3479 vastausta suoraan cavereiden suusta.

Vastaus 28/3479
"Työssäni ei ole samanlaisia päiviä. Työni on sopivan vaativaa ja uusia asioita tulee eteen jos ei päivittäin niin viikoittain.”

- Timo, automaatiomestari

 
Kaupunki, jossa kiinteistöt ovat yhteydessä toisiinsa valoviivojen avulla

Automaatio tuo älykkyyttä rakennettuun ympäristöön, kiinteistöihin ja liikenteeseen

Rakennusautomaation avulla on mahdollista ohjata kiinteistön kaikkia taloteknisiä järjestelmiä - älykkäästi yhdestä käyttöliittymästä. Järjestelmistä saadaan paras hyöty irti ja osaoptimointi vähenee, kun kiinteistöä voidaan ohjata ja käsitellä kokonaisuutena. Tiesitkö, että meiltä löytyy myös useita omia automaatiojärjestelmiä?

Lue lisää 

 

Tutustu myös asiantuntijoidemme kirjoittamiin blogeihin automaatiosta

 
 

Tutustu mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä