Paloilmoitinasentajaksi Caverionille - hae meille töihin!

 

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Haluatko kehittyä huippuammattilaiseksi  ja olla mukana rakentamassa älykästä ja vastuullista kiinteistötekniikkaa paloilmoitinjärjestelmien parissa? Haemme nyt kasvavaan liiketoimintaan joukkoomme uusia paloilmoitinasentajia Vantaalle, Hyvinkäälle, Hämeenlinnaan, Lahteen ja Kouvolaan.

Käynnistämme syksyllä kuuden kuukauden rekrytoivan koulutusohjelman, jonka aikana perehdytämme ja koulutamme sinut paloilmoitinasentajan tehtävään. Paloilmoitinasentajana työpäiväsi koostuvat pääasiassa paloilmoitinjärjestelmien (Autronica, Esmi, Panasonic, Prodex ja Eltek) konfigurointi-, asennus-, huolto-, kunnossapito- ja vikakorjaustyötehtävistä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa asiakaskohteissamme yhdessä kokeneiden asentajiemme kanssa. Osaamisen kasvaessa sinulla on mahdollisuus edetä myös järjestelmäasiantuntijaksi.

Mikä tärkeintä, meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Tule siis kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja rakentamaan kestävämpää tulevaisuutta kiinteistö kerrallaan!

 

Miltä kuulostaisi ura Caverionilla?

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Haluamme myös tulevaisuudessa olla alamme uudistaja ja edelläkävijä. Meillä pääset todella vaikuttamaan omalla työpanoksellasi. 

Meillä tarvitse paiskia hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria). Meillä teet töitä parhaiden työcavereiden kanssa ja saat meistä vakaan työnantajan. Samalla kehityt itse huippuammattilaiseksi – koska seura tekee kaltaisekseen.

Pidämme itsestämme ja toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Tavoitteenamme on 0 tapaturmaa ja siksi panostammekin ennaltaehkäisevään turvallisuustyöhön.

Katso video ja kuuntele Villen ajatukset Caverionilla työskentelystä ūüĎČ  

 
Caverion_ 1850.jpg

Koulutuksen sisältö

  • Sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnon osa; Paloturvallisuusjärjestelmien asennukset 25 osp
  • Sähkötyötekniikka
  • Työturvallisuus
  • Savunpoistojärjestelmät
  • Tietojärjestelmät ja dokumentointi

Koulutusohjelma käynnistyy 11.9.2023 ja kestää helmikuuhun 2024. Koulutus sisältää lähiopetuspäiviä Helsingissä (korvaamme matkakustannukset), mutta pääpaino on työssäoppimisella;  työskentelet paloilmoitinasentajana kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa. Olet palkallisessa määräaikaisessa kuuden kuukauden mittaisessa työsuhteessa, mutta toki toivomme, että innostut koulutusohjelman aikana paloilmoitinjärjestelmistä ja vakituisesta työsuhteesta Caverionilla!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hae mukaan

 

Tule parantamaan kiinteistöjen ja ihmisten turvallisuutta

Turva-alan ammattilaisemme työskentelevät intohimoisesti asiakkaidemme turvallisuuden ja omaisuuden suojaamiseksi. Asiantuntijamme suunnittelevat ja asentavat laajoja paloilmoitinjärjestelmiä, jotka täyttävät kaikki alan standardit ja vaatimukset.

Työ paloilmoitinjärjestelmien parissa ei rajoitu pelkästään asennuksiin. Pääset tekemään myös laitteiden huolto- ja ylläpitotöitä. Lisäksi tarjoamme säännöllisiä tarkastuksia ja testejä varmistaaksemme, että järjestelmä täyttää kaikki turvallisuusvaatimukset.

Lue lisää

Fire detection systems and Fire alarm specialty equipment.jpg
 
 
Caverion_ 5300.jpg

Kuka voi hakea paloilmoitinasentajan koulutusohjelmaan?

Sinulla on intoa kehittyä paloilmoitinjärjestelmien ammattilaiseksi. Haluat oppia alasta lisää ja sinulta löytyy jo tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (esim. sähkö/elektroniikka-alan perustutkinto).  Sinulla on vuorovaikutustaitoinen palveluasenne etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Asiakaslähtöisenä sekä joustavana tiimipelaajana tulet viihtymään paloilmoitinasentajana. Tehtävään valittaville henkilöille teetetään henkilökohtainen turvallisuusselvitys.

Missä ja miten koulutus järjestetään?

Teoriakoulutus ja huoltoasennusten koulutus tapahtuu Taitotalossa Helsingissä. Opiskelijat harjoittelevat ylläpito- ja asennustöitä Caverionin työmailla.

 

Lisätietoja paloilmoitinasentajan koulutusohjelmasta antaa

Caverion Suomi Oy

Jean Hanslin, yksikönpäällikkö (Vantaa) puh. +358 40 7553215

Markus Leino, Aluepäällikkö (Lahti) puh. +358 40 7176543

Jani Mouhu, Yksikönpäällikkö (Kouvola) puh. +358 50 3588982

Niko Syrjälä, Yksikönpäällikkö (Hyvinkää, Hämeenlinna) puh. +358 50 3274154

Taitotalo

Jari Nyholm
, kouluttaja (sähkö ja automaatioala) puh. +358 50 467 5813

 

 
 
 

Lue mitä asiakkaamme kertovat