Yksikönpäällikkö Ville

Ville Posti

Nimeni:  Ville Posti

Caverion-kaupunki: Vantaa

Koulutukseni: Diplomi-insinööri

Työnkuvani: Yksikönpäällikkö

Urapolkuni Caverionilla Kokemusta firmasta löytyy, sillä olen aloittanut alun perin YIT Kiinteistötekniikka Oy:ssä 2010 kesätöissä palvelupäällikön tehtävissä, tämän jälkeen sain tehdä diplomityöni myös YIT:lle. Dipan jälkeen olen toiminut kehitysinsinöörinä automaatioratkaisuissa, palvelupäällikkönä etävalvontatoiminnoissa, etävalvontatoimintojen päällikkönä, konsernin kehitystehtävissä ja myöhemmin asiantuntijapalveluiden yksikönpäällikkönä.

Millainen on tavallinen työpäiväni: Normaalina työpäivänä tapaan nykyisiä ja uusia asiakkaita liittyen yleensä energia- ja ympäristöpalveluihin tai uusiin palvelukokonaisuuksiimme liittyen. Olen myös usein mukana miettimässä miten tuotamme nykyisten asiakkaiden toimeksiantoja tai kehitämme palvelusisältöjämme. Näistä teemoista ja hallinnollisista asioista saa jo ihan hienosti päivän täyteen ūüėä.

Harrastukseni: Metsästys ja kalastus, veneily sekä monipuolinen liikunta

Lapsuuden haaveammattini: Ei muistu enää mieleen.

Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Roope Ankka

 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Caverion on monipuolinen firma missä työskentelee normaaleja fiksuja ihmisiä. Firma on tietenkin iso, mutta ainakin omassa lähipiirissä töissä korostuu halu toteuttaa hommat hyvin ja pitää huolta siitä että kaikki viihtyisivät töissä. Vaikeisiinkin asioihin saa yleensä hyvin apua jos ymmärtää itse sitä pyytää.

 

Tutustu myös työcavereihin