Projektipäällikkö Ville

Kuva Ville Kulmala
Nimeni: Ville Kulmala
Caverion-kaupunki: Tampere
Koulutukseni: Sähkötekniikan insinööri

Työnkuvani: Projektipäällikkö
Urapolkuni Caverionilla: 
Ensimmäiset työkokemukset Caverionilla olivat, kun olin aikanaan kesätöissä teollisuuden puolella sähköasentajana. Opiskeluiden ohella työskentelin myös teollisuuden puolella Rauman yksikössä. Valmistumisen jälkeen siirryin Hämeenlinnan yksikköön. Tampereelle ja kiinteistötekniikan puolelle projektinhoitajan tehtäviin siirryin 2015 lokakuussa. Nyt olen pari vuotta kerennyt työskennellä nykyisessä roolissa projektipäällikkönä eri projekteissa Tampereen seudulla.
 
Millainen on tavallinen työpäiväni: : Päivittäisiin työtehtäviini projektipäällikkönä kuuluvat mm. materiaalihankinnat, työmaan organisointi, asioiden selvittely, yhteistyö suunnittelijoiden kanssa, malliasennukset ja talouden seuranta. Työturvallisuus on myös läsnä päivittäin, sitä seurataan työmaalla varsinkin työmaakäynneillä. Työpisteeni on työmaatoimistolla, mutta pyrin käymään itse työmaalla kierroksella mahdollisimman paljon. Työmaalla on helpompi havainnoida asioita, kun ne näkee omin silmin. Arkeen kuuluu paljon asioiden hoitamista ristiin rastiin, palavereita ja katselmuksia.

Harrastukseni: Kesäisin golfia & talvisin squashia
Lapsuuden haaveammattini: Jääkiekkoilija
 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Hyvä työporukka, se on avain roolissa ja auttaa jaksamisessa! Isona yrityksenä saa aina joltakin tukea. Jos ei se henkilö löydy alueen sisältä, niin se löytyy varmasti joltain muulta alueelta!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin