Projektinjohtaja Veikko

Kuva Veikko Laitila

Nimeni: Veikko Laitila
Lempinimeni: ”Butin” Jääkiekkoporukan kehittämä nimi, jonka alkuperää en tunnista ;)
Caverion-kaupunki: Kokkola - Kajaani - Oulu - Kokkola
Koulutukseni: LVI-teknikko, MBA
Työnkuvani: Projektinjohtaja

Millainen on tavallinen työpäiväni: Kahta samanlaista päivää ei viimevuosina ole ollut. Allianssihankkeiden johtamiseen sisältyy paljon yhteyden pitoa ja palavereja hankkeen osapuolten kanssa. Lisäksi työparina hankkeen talotekniikkapäällikön kanssa teemme paljon ennakoivaa työtä. Alihankintaverkoston kanssa yhteydenpitoa, kaupallisia neuvotteluja ja sopimusten tekoa ym. Hankkeiden taloudenhallinta vie myös paljon työaikaa. Koska hankkeet eivät sijaitse kotipaikkakunnalla niin matkustamista on myös paljon.

Urapolkuni Caverionilla: Työvuosia on kertynyt samalla työnantajalla jo reipas 30-vuotta. Tehtävien kirjo on aika laaja. Työnjohtajasta nykyisiin hommiin. Vuonna 2014 jäin aluejohtajan tehtävistä vuorotteluvapaalle. Kun palasin töihin jatkoin Kainuun uuden sairaalan allianssin projektijohtajana. Nyt painopiste siirtyy seuraavaksi vuosiksi vastaavaan tehtävään Oulun tulevaisuuden sairaalan allianssin projektijohtajaksi.

Harrastukseni: Liikuntaan ne paljolti keskittyy. Jääkiekko, maastopyöräily ja golf. Harrastan myös veteraani Vespoja. Tallissa on tällä hetkellä veteraanikatsastettu Vespa 150 GL -62. Samanikäinen kuin minä - tosin Vespaan on pitänyt tehdä täyskunnostus. Nyt työnalla on Vespa Ape – 66 ajoneuvon entisöinti ja muuttaminen sähkökäyttöiseksi. Instagram -tililläni voi halutessaan  seurata projektin etenemistä.

Lapsuuden haaveammattini: Yrittäjän urasta haaveilin.

Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Fantom. Aina olis jatkaja hommille, kun edellinen caveri hiipuu. 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Laaja osaaminen. Tukea löytyy hommaan kuin hommaan kun vain hoksaa kysyä. Myös johtajavana talotekniikka yrityksenä avautuu mahdollisuuksia monipuoliseen tehtäväkiertoon. Itse olen  saanut luottamusta hoitaa monia eri tehtäviä josta olen kiitollinen sekä työnantajille että esimiehilleni. 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin