Myyntipäällikkö Tommi

Kuva Tommi Kivimäki
Nimeni: Tommi Kivimäki
Caverion-kaupunki: Raisio
Koulutukseni: Prosessiteknikko

Työnkuvani:
 Toimin myyntitiimissä, titteli on hienosti kansainvälisellä kielellä Sales Executive. Itselleni yksi tärkein asia on pitää asiakkaat tyytyväisenä. Heille haluan kertoa, mihin moderni kunnossapito tänä päivänä pystyy.

Viimeiset puoli vuotta kului erään tehtaan integraatiopäällikkönä, jossa olin tukemassa sikäläistä palvelupäällikköämme toimintatapojen ja kulttuurin muutoksessa.

Vastasin siirtyvän henkilöstön koulutuksien sekä erilaisten katselmuksien järjestämisestä. Puhelimet, liittymät, internet-yhteydet, tietokoneet ja tunnukset niihin piti järjestää. Alihankinnan sopimukset, ajoneuvot, työvaatteet ja niiden pesu, plus 100 muuta asiaa piti junailla, jotta henkilöstön siirtyminen saatiin sujumaan jouhevasti Maintpartnerille.

Urapolkuni Caverionilla: Ensikosketukseni Maintpartnerille on vuodelta 2007, jolloin minut palkattiin paikallispäälliköksi Turun toimistolle. 2010–2012 toimin aluepäällikkönä, jonka jälkeen olin kuutisen vuotta muualla. Palasin Maintpartnerille 2018 ja nyt olen siis yrityskaupan myötä caveri. 

Millainen on tavallinen työpäiväni: Myyntihommissa ei samanlaisia päiviä ole. Päivät kuluvat uusien asiakkuuksien hakemisessa, nykyisten asiakkaiden palvelemisessa, tarjousten ja sopimuksien teossa sekä niiden asiakkaalle esittelyissä. Nämä siis yhdessä myyntitiimin kanssa. Tärkeitä linkkejä ovat tietysti palvelu-, alue- ym. päälliköt.

Ihmisenä olen tällainen suulas turkulainen ja tykkään tehdä duunia erilaisten ihmisten, varsinkin asiakkaiden kanssa.

Harrastukseni: Perhe on minulle tärkeä. Kotona on selkeä ns. ”akkavalta”, vaimo ja kaksi teiniangstia, ei pääse Tommi vähällä kotonakaan… Yritän pitää itseni edes jonkinlaisessa kunnossa potkunyrkkeilyllä – tosin tässä iässä se on lähinnä höntsäilyä – ja vaimon kanssa pyritään yhdessä treenaamaan lavatansseja. Iltaisin toimin myös ns. taksikuskina, siitä pitää huolen tyttöjen tanssiharrastus.

Lapsuuden haaveammattini: Lentäjä

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Mielekäs toimenkuva, työporukkana alan vahvat ammattilaiset sekä uskottava yritys. Uskon, että täällä tekemiselle vain taivas on rajana. Resursseja ja paukkuja riittää vaikka mihin. Tarjooma on laaja, joten asiakas voi valita haluamansa palvelutason. 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
 

Tutustu myös työcavereihin