Työhyvinvointikoordinaattori Kaisa

Kuva Kaisa Vilhula
Nimeni: Kaisa Vilhula
Caverion-kaupunki: Vantaa 
Koulutukseni: Olen ikuinen opiskelija ja aina silmät ja korvat auki uuden äärellä. ūüėäTällä hetkellä opiskelen työ- ja organisaatiopsykologiaa, super mielenkiintoista ja tärkeää työelämän (muutoksen) ymmärtämisen näkökulmasta. Pohjalla filosofian maisterin (suomen kieli ja sosiaalitieteet) ja tradenomin tutkinnot. 

Työnkuvani:
 Työhyvinvointikoordinaattori Caverion Työhyvinvointiyksikössä.
Millainen on tavallinen työpäiväni: Oikeastaan tavallista päivää ei ole, ja se just on tämän työn suola. Meidän tiimi on pieni ja olemme tiiviisti tekemisissä toistemme kanssa. Omalla vastuullani on erityisesti työhyvinvointiasioista viestiminen ja työhyvinvoinnin kehittäminen meillä Caverionissa Suomen maaperällä. Olenkin päivittäin tekemisissä työcavereiden kanssa läpi Suomen. Myös yhteistyö työterveyden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on läsnä työn arjessa. Isommassa kuvassa koko meidän Caverion Työhyvinvointiyksikön tehtävänä on yhdessä meidän esihenkilöiden, muun HR:n, työsuojelun, työturvallisuuden ja yhteistyökumppaneiden kanssa pohtia ratkaisuja, jotka auttavat cavereita voimaan hyvin.
 
Harrastukseni: Ulos ja luontoon on pakko päästä päivittäin, mutta rakastan myös kaupunkikulttuuria; näyttelyitä, keikoilla käymistä, ulkona syömistä ja muuten vain ympäristön ihmettelemistä. Opiskelua harrastan myös ja käyn erilaisissa jumpissa. Kotona kehräävät ja rapsutuksia kaipaavat kissavanhukset Fanni ja Frida.
Lapsuuden haaveammattini: Opettaja taisi olla yksi niistä.
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Karvinen ūüėä

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Yhteistyö ja keskustelut niin talon sisäisten kuin ulkopuolistenkin ihmisten kanssa. Innostavaa ja opettavaista!
 
Kuvan ottanut Tuulia Kolehmainen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
 

Tutustu myös työcavereihin