Caverion Trainee Julius

Kuva Julius Sieppi
Nimeni: Julius Sieppi
Lempinimeni: Uitu, Julle
Caverion-kaupunki: Jyväskylä
Koulutukseni: Ympäristötekniikan diplomi-insinööri
 
Työnkuvani: Kesän 2019 toimin pääsääntöisesti Äänekoskella tehtaalla kuivaamoiden mekaanisen kunnossapitovastaavan tehtävissä. Työtehtäviäni olivat mm. töiden suunnittelu ja valvonta, viikkoseisokkien valmistelut sekä työtuntien ja töiden kuittaukset sekä kirjaukset.
 
Millainen on tavallinen työpäiväni: Työpäivä lähtee käyntiin yleensä tsekkaamalla koneelta mitä on edellisen työpäivän jälkeen on tapahtunut. Sen avulla voi alustavasti miettiä työpäivän ohjelmaa. Sitten aamupalaverissa käydään läpi mm. turvahavaintoja, erilaisia ilmoituksia sekä tuotantopäiväkirjamerkintöjä sekä tulevia työtehtäviä ja tapahtumia. Sen jälkeen tehdään tarvittavat töihin liittyvät toimenpiteet. Aamun toisessa palaverissa käydään läpi tehtaan tilanne ja tulossa olevia töitä sekä huoltoseisokkeja. Tämän jälkeen loppupäivä menee töiden etenemisen seuraamisella ja niihin liittyvillä toimenpiteillä, tulevien töiden suunnittelulla ja hankinnoilla. 
 
Harrastukseni: Salibandy, jääkiekko, jalkapallo, tennis, beach volley ja kuntosali. Syksyisin käyn metsästämässä ja vaeltamassa.
Lapsuuden haaveammattini: Lastenlääkäri 
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Tex Willer
 

Miksi kannattaa hakea Caverion Trainee -ohjelmaan?

Ohjelmassa pääsee tekemään paljon erilaisia työtehtäviä, saa laajan ja monipuolisen koulutuksen ja pääsee verkostoitumaan. Trainee-ohjelmassa huomaa, kuinka paljon sinuun panostetaan ja sinusta välitetään, ja se motivoi tekemään sen oman parhaasi töissä.

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Avoimuus, hyvä työilmapiiri ja laajat työ- sekä oman osaamisen kehittämismahdollisuudet.

Tutustu myös työcavereihin