Jonni Moislahti, Projekti- ja huoltoliiketoiminnan johtaja, kylmä ja energia

Jonni Moislahti

Nimeni: Jonni Moislahti
Caverion-kaupunki: Turku
Koulutukseni: LVI- ja energiatekniikan insinööri AMK, Kylmämestari EAT

Työnkuvani: Energia ja kylmäliiketoimintayksikön matriisitiimissä huoltopalveluiden valtakunnallinen sparraaminen ja kylmäyksiköiden tukeminen

Urapolkuni Caverionilla: Minulla on taustalla yli 15v työkokemus Huurteelta erilaisista tehtävistä huoltopäälliköstä liiketoimintajohtoon. Caverionin tekemän yrityskaupan myötä siirryin vuoden 2021 alusta lukien Huurteelta nykyiseen rooliini Energia & Kylmän liiketoimintayksikössä.

Millainen on tavallinen työpäiväni: Yhteydenpitoa puhelimitse ja sähköpostitse 11 alueellisen kylmäyksikön kanssa huoltopäälliköitä ja yksiköinpäälliköitä tukien, sekä tapaamisia tärkeimpien asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja päämiestemme kanssa. Myyntiä ja myynnin tukea uusien sopimusten ja asiakkuuksien saamiseksi. Yllättävät ongelmat ylläpitopalveluissa ovat arkipäivää, ja ne muuttavat usein valmiit kalenterisuunnitelmat toisiksi.

Mikä tekee sinun työstäsi merkityksellistä? On tosi mielekästä voida päivätyössä vaikuttaa maailman muuttamiseen pienin askelin, kun voi käydä keskusteluita ja toteuttaa asiakkaille ilmastonmuutoksen ja akuutin Euroopan energiakriisin vaikutuksia taklaavia energiatehokkuushankkeita ja palveluita.

Harrastukseni: Kahden cavelier koiran ulkoilutus, salibandyerotuomarointi ja futisjunnujen valmennus, kunnallispolitiikka Raision kaupungissa.
Lapsuuden haaveammattini: Merikapteeni
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Zorro

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Kyllä täällä parasta on hyvät tyypit ja laaja tuki omassa arjessa.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

Tutustu myös työcavereihin