Aluepäällikkö Joel

Kuva Joel Korhonen
Nimeni: Joel Korhonen
Caverion-kaupunki: Jyväskylä
Koulutukseni: Sähkövoimatekniikan insinööri

Työnkuvani: Aluepäällikkö
Urapolkuni Caverionilla: 
Tulin yhtiöön vuonna 2011 silloiseen YIT Teollisuuden sähkö&automaatio liiketoimintaryhmään projektinhoitajaksi. Projektinhoitajana toimin vuoteen 2013 saakka jolloin tittelini vaihtui projektipäälliköksi ja yhtiön nimi vaihtui tuolloin Caverion Industria Oy:ksi. Tehtävänäni oli tuolloin vastata Keski-Suomen teollisuuslaitosten sähkö&automaatio projekteista, toiminnan keskittyessä lähinnä metsäteollisuuden prosessiin liittyviin projekteihin ja osin myös voimalaitos projekteihin. Alkuvuodesta 2016 siirryin sitten sähkö&automaatio liiketoimintaryhmän purkautumisen yhteydessä, Caverion Suomi Oy:n Keski-Suomen talotekniikka yksiköön.
Vuoden 2016 kesällä tittelini vaihtui yksikönpäälliköksi ja tehtävän kuva muuttui siten, että vastasin Keski-Suomen LVIS talotekniikka ja teollisuuden sähköautomaatio projekteista. Nykyinen tittelini on vuodesta 2019 ollut aluepäällikkö ja vastuu alueenani on Keski-Suomen projektit liiketoimintayksikön johtaminen.
 
Millainen on tavallinen työpäiväni: Yleensä päivittäin on palaveri joko oman henkilöstön/tukiorganisaation tai asiakkaan/sopimus kumppanin kanssa. Puhelinkeskustelut ja sähköpostien lukeminen sekä niihin vastaaminen/reagointi ovat hyvin yleisiä tehtäviäni. Useampia yhtiön käytössä olevien eri ohjelmien käyttö ja niillä tehtävät toimenpiteet kuuluvat lisäksi yleensä tavalliseen työpäivääni. Työ on hyvin vuorovaikutteista ja viimeaikoina korona tilanteesta johtuen paljolti etäyhteyksien avulla.  

Harrastukseni: Voimannostoa/kuntosali harjoittelu ja kesäisin silloin tällöin maantiepyöräily sekä perheen ja kahden koiran kanssa tehdään kaikenlaista. Nopeat kulkuvälineet ovat olleet myös aina kiinnostuksen kohteenani, tällä hetkellä tallista löytyykin -98vm Corvette.   
Lapsuuden haaveammattini: Muistaakseni ne liittyivät sotilasuraan  
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Varmaan Captain Americaūüėä
 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Ammattitaitoiset ja sitoutuneet työcaverit, hyvä työilmapiiri sellainen hyvä tekemisen meininki, hyvät mahdollisuudet kehittää ammatillisesti itseään ja osaamista.  

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Tutustu myös työcavereihin