Digital Marketing Specialist Heidi

Kuva Heidi Mustalahti

Nimeni: Heidi Lehtonen
Caverion-kaupunki: Turku
Koulutukseni: Teollinen muotoilija (AMK) ja tradenomi (AMK)

Työnkuvani: Digital Marketing Specialist
Urapolkuni Caverionilla: Aloitin Caverionilla vuonna 2018 ensin markkinointiassistenttina ja nyt toimin Digital Marketing Specialistina.

Millainen on tavallinen työpäiväni: Työpäiväni ovat todella monipuolisia, kaikki päivät ovat keskenään erilaisia. Lisäksi teen paljon yhteistyötä ympäri Suomea ja myös ympäri Eurooppaa, joten työkielinä ovat suomi ja englanti. Saatan yhtenä viikkona keskittyä referensseihimme, toisena viikkona suunnitella erilaisia tapahtumia ja kolmantena viikkona pohtia asiakaskokemusta ja työnantajamielikuvaa. Työskentelen verkkosivujen, graafisen suunnittelun, sisällöntuotannon sekä muun digitaalisen markkinoinnin parissa, eli monipuolisesti inbound-b2b-markkinoinnin äärellä.

Harrastukseni: Kuntosali ja dancehall-tanssi.
Lapsuuden haaveammattini: Kauppias saaristossa. Vietin kesät purjehtien vanhempieni kanssa Turun saaristossa ja kuvittelin, kuinka ihanaa olisi pyörittää jotain pientä kauppaa kesäisin lomalaisille.
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Milou, joka seikkailee Tintti -sarjakuvissa.

Mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Parasta on kaikki älyttömän fiksut työcaverit ja ylipäätään yhteen hiileen puhaltamisen kulttuuri. Aloitin Caverionilla 2018 ja voin kyllä sanoa, että aina on ollut kiva mennä töihin! 

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

Tutustu myös työcavereihin