Yksikönpäällikkö Arto

Kuva Arto Honkarinta
Nimeni: Arto Honkarinta
Lempinimi: Artsi
Caverion-kaupunki: Helsinki
Koulutukseni: Insinööri

Työnkuvani: Yksikönpäällikkö
Urapolkuni Caverionilla: 
Aloitin Caverion työurani projektinhoitajana vuonna 2011 silloisessa YIT-kiinteistötekniikassa vastaten päivittäisistä työmaatoiminnoista jätteen putkikeräysjärjestelmän rakentamisen parissa Espoon Suurpellossa. Kokemuksen karttuessa sain lisää vastuuta ja etenin projektipäälliköksi. Olen toiminut myös huoltopäällikön roolissa, vastuualueellani Espoon Suurpellon, Kalasataman IMU:n, Jätkäsaaren Röörin imujätejärjestelmät. Vuonna 2017 aloitin tate-urakoinnin parissa vastaten PMO:n Asunnot yksikön tuotannosta.
 
Millainen on tavallinen työpäiväni: Työpäivät koostuvat paljolti erilaisista palavereista, prosessin johtamisesta, töiden organisoinneista ja resurssien varmistamisesta. Projektien osalta varmistan yksikön suorituskyvyn työturvallisuuden ja talouden osalta, unohtamatta päivittäistä esimiestyötä. Myös erilaisten raporttien ja selvitysten tekeminen kuuluu arkeeni.

Harrastukseni: Salibandy, hiihto, golf ja tietenkin penkkiurheilu. 
Lapsuuden haaveammattini: Kilpa-ajaja
 

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Parasta on työyhteisö ja työkaverit sekä mahdollisuus kehittyä itse ja kehittää prosesseja ja toimintoja. Caverionilla saa olla mukana mielenkiintoisissa hankkeissa ja näin ollen pääsee myös itse vaikuttamaan rakennettavaan ympäristöön.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

 

Tutustu myös työcavereihin