Asiakkuuspäällikkö Erno

Kuva Erno Kupiainen
Nimeni: Erno Kupiainen
Lempinimeni: Epi, Teppo
Caverion-kaupunki: Vantaa
Koulutukseni: Kauppatieteiden maisteri

Työnkuvani: 
Asiakkuuspäällikkö
Urapolkuni Caverionilla:
Työurani Caverionilla alkoi 2019, kun tulin tänne kesätöihin kehitysasiantuntijan rooliin. Palasin silloin vielä syksyksi koulun penkille ja vuoden 2020 alussa aloin kirjoittamaan Pro graduani Caverionille. Gradun aikana ja sen jälkeen työskentelin vielä kehitystiimissä, kunnes vuonna 2021 aloitin nykyisessä roolissani lähempänä asiakasrajapintaa. Syksystä 2022 alkaen olen myös työskennellyt yritysostojen sekä niihin liittyvien integraatioiden parissa.
Millainen on tavallinen työpäiväni:Perinteiseen työpäivääni kuuluu asiakkuuksien seuraamista ja suunnittelutyötä, useampi palaveri, sekä Excelin ja PowerPointin pyörittämistä joko sisäiseen tai ulkoiseen tarkoitukseen. Olen usein mukana myös liiketoiminnan kehitykseen liittyvissä projekteissa, joten työskaalani on mieluisan monipuolinen!
 
Harrastukseni: Kuntosali, salibandy, juokseminen ja musiikin tekeminen
Lapsuuden haaveammattini: Lentokapteeni tai elokuvaohjaaja
Jos olisin sarjakuvasankari, olisin: Aku Ankka

Millaista tulevaisuutta sinä haluat olla luomassa rakennusalalla?
Haluan olla mukana luomassa vastuullisempaa rakennusalaa, koska rakennuksilla on merkittävä osuus maapallomme päästöissä. Tämän lisäksi kaikilla alalla työskentelevillä tulisi olla turvallinen ja häiriötön työilmapiiri esimerkiksi sukupuolesta, suuntautumisesta tai aatteista riippumatta. Rakennusten käyttäjät odottavat meiltä innovaatioita, ja monipuolisen sekä ajatusrikkaan työyhteisön avulla pystymme katsomaan asioita uusista näkökulmista.

Entäs mikä on mielestäsi parasta Caverionilla?

Monipuoliset työtehtävät, aito luottamus työntekijöihin, työcaverit ja työmme vastuullisuuden eteen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme
 

Tutustu myös työcavereihin